• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį po atostogų Vilniaus "Žalgirio" futbolininkai susirinko į pirmąją treniruotę. Komandai buvo pristatytas naujasis vyriausiasis treneris Viačeslavas Mogilnas, klube dirbsiantis antrus metus, praneša oficiali klubo svetainė internete.

REKLAMA
REKLAMA

Iš Kaliningrado atvykęs V. Mogilnas pernai buvo "Žalgirio" vartininkų treneris.

Po pernykščio sezono, kuriame "Žalgirio" vienuolikė liko ketvirta, nutarta nepratęsti sutarčių su Eimantu Poderiu ir moladavu Anatolijumi Ostapu. "Žalgirio" klubas dėkoja šiems futbolininkams už žaidimą ir linki sėkmės.

REKLAMA

Virmantas Lemežis, Valerijus Mižigurskis ir Marijanas Choružijus yra išvykę peržiūroms į užsienio klubus. Naujos komandos ieškosis ir Edvinas Lukoševičius.

Trys klubo užsieniečiai Cvetanas Čurlinovas (Makedonija), Julianas Bursukas (Moldova), Aleksejus Dubyna (Baltarusija) prie komandos prisijungs kiek vėliau.

"Žalgirio" peržiūroje dalyvaus du gynėjai iš Rusijos, o jau trečiadienį vakare laukiama atvykstant puolėjo iš Bulgarijos.

REKLAMA
REKLAMA

Ši savaitė žalgiriečiams bus įvadinė - futbolininkai šalia klubo bazės šile bėgios krosus. Nuo kitos savaitės prasidės treniruotės "Sportimos" manieže. Pirmosios kontrolinės klubo rungtynės šioje arenoje numatytos sausio 19 dieną - dviem sudėtimis bus žaidžiama su "Šiaulių" futbolininkais.

Pirmąsias šio sezono oficialias rungtynes "Žalgiris" žais kovo 4 arba 5 dienomis startuosiančiame antrajame Baltijos lygos turnyre.

Jau sudarytas preliminarus A lygos tvarkaraštis. Numatyta, kad šalies čempionatą žalgiriečiai kovo 22 d. pradės rungtynėmis su "Vilniaus" klubu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų