• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujųjų metų naktį gaisrai nusinešė penkių žmonių gyvybes, praneša „Lrt.lt“. Šiauliuose žuvo keturi žmonės – du mažamečiai vaikai ir du vyrai, dar vienas žmogus mirė Vilniuje.

REKLAMA
REKLAMA

Ugniagesių pranešimais, degė butas Tilžės gatvėje, daugiabučio namo pirmajame aukšte.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento vyresnysis operacijų vadovas Rimvydas Janovskis Lietuvos radiją informavo, kad iš buto išneštiems 3-ejų berniukui ir 5-erių mergaitei medikai padėti jau nebegalėjo.

REKLAMA

„Atvykę ugniagesiai rado praviras buto duris, koridorius degė atvira liepsna. Gelbėtojai nuketėjusiuosius išnešė į lauką ir perdavė greitosios medicinos pagalbos medikams, tačiau jie jau negalėjo padėti“, – teigia R. Janovskis.

Dar vienas žmogus praėjusią naktį žuvo gaisre Vilniuje.

Naujųjų metų naktį neišvengta ir sužeidimų bei traumų. Vien sostinėje medikai turėjo beveik 150 iškvietimų.

Pasak Vilniaus greitosios medicinos pagalbos direktoriaus pavaduotojos Vandos Pumputienės, daugiausia žmonės susižalojo nesaikingai vartodami alkoholį ir neatsargiai elgdamiesi su petardomis.

REKLAMA
REKLAMA

„Jau šiais metais užregistruotas 131 iškvietimas – tai yra tikrai labai daug ir iš jų – virš 50 traumų. Tai yra sužeidimai sprogus petardai, susipjaustymai stiklais, žmonės trenkėsi į durų stiklus, aišku dėl pernelyg gausaus alkoholio vartojimo.

Ir muštynių buvo, bet šiemet ne tiek daug. Pagrindinės traumos dėl neatsargaus elgesio su šampano buteliais (atidarinėjant ir vėliau juos daužant) ir su petardomis“, – Lietuvos radijui pasakojo Vanda Pumputienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų