• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Buvęs Vilniaus krepšinio komandos „Lietuvos rytas“ treneris Sharonas Druckeris teismo prašo pritaikyti laikinąsias apsaugos priemones ir areštuoti klubo sąskaitoje esančių lėšų bei turto už beveik 2 milijonus litų. Izraelio piliečio Sh. Druckerio prašymą nagrinės Vilniaus apygardos teismas, rašo DELFI.

REKLAMA
REKLAMA

Buvęs Lietuvos vicečempionų komandos treneris iš bendrovės „Krepšinio rytas“, kuriai priklauso komanda „Lietuvos rytas“, prašo priteisti 1 mln. 400 tūkst. litų negauto atlyginimo, apie 300 tūkst. litų gyventojų pajamų mokesčio (pagal sutartį bendrovė mokesčius buvo įsipareigojusi sumokėti valstybei) bei apie 66 tūkst. litų palūkanų.

REKLAMA

„Kadangi ieškinys yra didelės apimties, teismo prašome taikyti laikinąsias apsaugos priemones ir šią sumą areštuoti, kol teismas išnagrinės ginčą“, - DELFI sakė Sh. Druckeriui atstovaujantis advokatas Gintaras Černiauskas.

Jis tikino, kad ginčo su krepšinio komandos savininkais nepavyko išspręsti taikiai – jie netesėjo pažado atsiskaityti, todėl Izraelio treneris nusprendė klubą paduoti į teismą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų