• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį penktadienį Klaipėdoje duris atvers trečius metus iš eilės organizuojama paroda „Grožis ir mada“, kuri tęsis tris dienas, t.y. spalio 12-14 d.

REKLAMA
REKLAMA

Su metais ji vis auga, gražėja ir tobulėja. Šiais metais paroda persikelia į naujas, modernias, šviesias patalpas LCC tarptautiniame universitete (Michealsen centre), Kretingos g. 36, sakoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Šios parodos tikslas - sukurti Vakarų Lietuvos visuomenei grožio bei mados šventę, kuri būtų grožio specialistų susibūrimo ir grožio paslaugų bei naujovių pristatymo vieta. Parodoje dalyvauja 67 kompanijos iš Lietuvos, Latvijos ir Vokietijos. Dauguma kompanijų – nuolatiniai parodų dalyviai pristatantys savo produkciją bei paslaugas ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, tai  bendrovės „Gražvalda“, „Idėjų arsenalas“, „Baltora“, „Erdesa“, „Grožio akademija“ ir kt. pristatančios savo stenduose daugybę naujienų.

REKLAMA
REKLAMA

Šiais metais vėlgi parodos metu visi profesionalai ir naujomis idėjomis bei technologijomis besidomintys parodos lankytojai turės galimybę susipažinti ir įvertinti kontūrinio makiažo techniką, plaukų testavimo įrangą, dažymo techniką ir kitas su grožiu bei mada susijusias paslaugas.

Parodoje bus pristatoma gausi įvairovė kosmetikos, parfumerijos, bižuterijos, nagų dizainui ar plaukų priežiūrai skirtų priemonių bei technologijų. Lietuviškų žolelių poveikį sveikatai bei grožiui vėlgi mums atskleis garsi Lietuvos žolininkė Adelė Karaliūnaitė. Išbandyti ir įsigyti bus galima ne tik kosmetikos, parfumerijos ar higienos, bet ir sveikatinimo, juvelyrikos, bižuterijos ar net masažinių reikmenų. Parodos metu bus galima išvysti netgi žymios fotomeninkės klaipėdietės Skaistės Zabielaitės darbų parodą grožio tema bei pasigrožėti gėlių studijos „Sunflowers“ puošniomis gėlių ekspozicijomis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Parodos naujiena – I atviras vakarų Lietuvos čempionatas

Specialistus atvykti į parodą turėtų paskatinti vyksiantys seminarai, madų demonstravimai, bei pirmą kartą Klaipėdoje organizuojamas ATVIRAS VAKARŲ LIETUVOS ČEMPIONATAS kirpėjams, visažistams. Šeštadienį (spalio 13 d.) kirpėjai dalyvaus madingo įvaizdžio kūrimo ir priauginamų plaukų rungtyje.

Visažistai bus kviečiami sukurti podiumo makiažą ir modelių kūnus išmarginti jūros tematika. Visus dalyvius vertins tarptautinės kategorijos teisėjai, fotografai, dizaineriai. Čempionato metu šalia įrengtoje seminarų salėje vyks profesionalų organizuojamas seminaras „Alfaparf“ naujos kolekcijos pristatymas.

Aplankę parodą ne tik įsigysite įvairios vokiškos, itališkos, prancūziškos, daniškos, šveicariškos, olandiškos, marokietiškos ar ispaniškos profesionalios kosmetikos su nuolaidomis, bet ir gausite naudingų, reikalingų patarimų bei profesionalių specialistų konsultacijų ir naudingų kontaktų. Turėsite galimybę išvysti šou, madų demonstravimus,sudalyvauti 11 organizuojamų seminarų.  Stenduose Jūsų lauks naujovės bei prezentacijos. Kviečiame apsilankyti!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų