• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Karantino metu jūsų namų spintelėse vis dar liko nemažai nepanaudotų įvairių kruopų? Tuomet siūlome jums ištuštinti perlinių kruopų atsargas, kurios puikiai pravers kitokiems, bet labai gardiems blynams. 

Karantino metu jūsų namų spintelėse vis dar liko nemažai nepanaudotų įvairių kruopų? Tuomet siūlome jums ištuštinti perlinių kruopų atsargas, kurios puikiai pravers kitokiems, bet labai gardiems blynams. 

REKLAMA

Perlinių kruopų blynams reikės: 400 g perlinių kruopų; litro vandens; 3 kiaušinių; 200 g miltų; 150 g majonezo; druskos; krapų; 200 g sūdytos lašišos; jogurto; petražolių; aliejaus. 

GAMINIMAS

Įkaitiname sriubai skirtą puodą ir įpilame aliejaus. Įkaitusiame aliejuje pakepiname perlines kruopas maždaug 15 minučių ir užpilame 1 l vandens. Verdame kruopas, kol suminkštės.

Nuo išvirusių kruopų nupilame vandenį ir jas atvėsiname. Tuomet sumaišome su kiaušiniais, miltais ir majonezu. Pasūdome, pagardiname krapais. Įkaitiname keptuvę.

Dedame į ją po 1 valgomąjį šaukštą tešlos ir uždedame pjaustytų lašišų juostelių. Blynelius apkepame iš abiejų pusių. Patiekiame su jogurtu ir apibarstome petražolėmis ar krapais. Blyneliai skaniausi karšti.

Šaltinis: worldrecipes.eu/ Jurgitos skanumai

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų