REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jauna šviesiaplaukė moteris Ugnė (vardas pakeistas) mėgsta stilingus drabužius, nevengia kosmetikos priemonėmis pabrėžti savo grožį. Ugnė graudinasi prisiminusi, ką jai teko patirti, kai gyveno Londone su dabar jau buvusiu vyru Arūnu. Tada pasiėmusi vos šešių mėnesių kūdikį, nė žodžiu vyrui neprasitarusi, pabėgo ir grįžo gyventi pas mamą į Lietuvą. Šiandien ji turi jau naują širdies draugą.

Jauna šviesiaplaukė moteris Ugnė (vardas pakeistas) mėgsta stilingus drabužius, nevengia kosmetikos priemonėmis pabrėžti savo grožį. Ugnė graudinasi prisiminusi, ką jai teko patirti, kai gyveno Londone su dabar jau buvusiu vyru Arūnu. Tada pasiėmusi vos šešių mėnesių kūdikį, nė žodžiu vyrui neprasitarusi, pabėgo ir grįžo gyventi pas mamą į Lietuvą. Šiandien ji turi jau naują širdies draugą.

REKLAMA

„Palikti Arūną buvo geriausias mano gyvenimo sprendimas“, – laidoje „Prieš srovę“ pasakė jauna moteris.

Pasak moters, Arūnas ja nesirūpino – neleido eiti pas daktarus, jai nepirko higienos priemonių ir neskyrė pinigų kitoms jos reikmėms. Moteris buvusio vyro poelgį įvardijo kaip ekonominį smurtą.

Tačiau laidos „Prieš srovę“ herojus, buvęs Ugnės vyras Arūnas šiandien jaučiasi nukentėjęs nuo jos, o ne atvirkščiai. Arūnas buvusios žmonos kalbas vadina išsigalvojimais ir melu.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei tik jūs žinotumėt visą istoriją, suprastumėt, kad šiandien ji mane visaip juodina siekdama vienintelio tikslo – visiems laikams atimti iš manęs vaiką, mano vienintelį sūnų“, – sunkiai rinkdamas žodžius pasakojo Londone gyvenantis vyras ir akimirksniu susigraudino prisiminęs paskutinį susitikimą su sūnumi, psichologinės ekspertizės kabinete.

REKLAMA

„Mes puikiai žaidėme ir jam sėdint man ant kelių įėjo ekspertė ir pasakė: „Gerai, vyrai, žaisliukus susitvarkome, dabar tėtis išeis ir ateis mamytė žaisti“. Ir sūnus mane apsikabinęs sako: „Bet aš su tėčiu nenoriu žaisti, aš noriu su mama žaisti“. Jis mane apsikabinęs tuos žodžius sako. Lyg prašydamas nepasakyti mamai, kad jis su manimi žaidė. <...> Man jau išeinant jis palydėjo mane žodžiais, kad jei aš išeisiu, tai grįžęs jo čia neberasiu“, – su ašaromis akyse pasakojo Arūnas.

Galbūt nuoskaudų ir nesusipratimų kupina skyrybų istorija niekuomet nebūtų pasiekusi televizijos ekranų, bet šiandien buvę sutuoktiniai lyg aršiausi priešai kariauja dėl vaiko – dėl vienintelio judviejų sūnaus.

REKLAMA
REKLAMA

Arūno tėvų, vaiko senelių, namuose tvyro liūdnos nuotaikos.

„Mano sūnus Arūnas pamatyti savo sūnaus, mūsų anūkėlio, iš Anglijos skraido kas antrą savaitgalį, tačiau jam nė karto nebuvo leista susitikti su vaiku,“ – dar vieną skaudžių skyrybų epizodą atskleidė Arūno mama ir vaiko močiutė Olė.

Per dvejus su pusę metų vien tam, kad susitiktų su sūneliu, Arūnas į Lietuvą buvo parskridęs net 55 kartus – lėktuvo bilietai jau seniai netelpa į storiausią aplanką. Kas antrą savaitgalį po savaitės darbų Londone vyras kraunasi lagaminą, tačiau jam nė karto nebuvo leista pamatyti sūnaus. Arūnas sako, kad nei kelionėms išleistų pinigų, nei sugaišto laiko neskaičiuojantis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kiekvieną kartą, kai lėktuvas paliesdavo žemę, mano širdis prisipildydavo vilties, kad gal jau šį kartą man pavyks apkabinti sūnų“, – susigraudino Arūnas.

Arūnas su laidos „Prieš srovę“ žurnalistais pasidalijo vaizdo įrašais, kaip žaidžia ir pramogauja su savo sūneliu – jis krykštavo, atrodė labai laimingas būdamas su tėčiu. Tuomet, prieš keletą metų dar tebevykstant skyrybų procesui, vaiko mama Ugnė nedraudė vaiko tėčiui Arūnui matytis su vaiku ir nusivežti jį pas senelius į kaimą.

Tačiau po skyrybų buvusi žmona Ugnė Arūnui nė karto neleido susitikti su sūnumi, nors jis net per teismus išsikovojo, kad kas antrą savaitgalį jis galėtų pasimatyti su vaiku.

REKLAMA

Dar skaudesnis momentas Arūnui yra tai, kad iš Londono paskambinęs savo šešiamečiam sūnui į Lietuvą Arūnas išgirdo tokius vaiko žodžius, kokių nenorėtų girdėti joks tėvas.

„Nekenčiu tavęs“, – rėkė savo tėčiui vaikas.

Šį sukrečiantį vaizdo įrašą galite pamatyti vaizdo siužete:

Vyras savęs klausė, kodėl sūnus be jokios priežasties šaukė savo tėčiui nekenčiu tavęs, vadino jį melagiu. Psichologai pateikė savo nuomonę. Praėjusią vasarą atlikta ekspertizė nustatė, kad berniukas labai myli tėtį, pasilikę vienu du jie kuo gražiausiai bendrauja. Tačiau, pasak specialistų, vaikas bijo savo meilę tėčiui rodyti mamos akivaizdoje.

REKLAMA

„Ekspertizės metu psichologai patvirtino, ką aš jau seniai ir taip nujaučiau – vaikas „manęs nekenčia“ tik jos, mamos, akivaizdoje, o kai būname dviese – jis mane myli“, – pasakojo Arūnas.

Laidos „Prieš srovę“ žurnalistai susitiko ir su buvusia Arūno žmona ir vaiko mama Ugne. Prieš sutikdama duoti interviu moteris iškėlė savo sąlygas – nerodyti jos veido ir neatskleisti tapatybės.

Ugnė taip pat nesutiko įsileisti žurnalistų į savo namus, todėl jie specialiai susitiko filmavimui išnuomotame bute. Jauna moteris pro duris įžengė nė minutės nevėluodama.

„Tai jis, mano buvęs vyras ir vaiko tėvas, kaltas, kad sūnus nenori su juo bendrauti“, – iškart rėžė Ugnė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Arūnas su Ugne susipažino Londone. Jų meilės istoriją liudija daugybė meniškų nuotraukų, kurias Arūnas nepatingėjo sudėti į du storiausius albumus. Nuotraukose matyti pozuojanti besišypsanti graži moteris – Ugnė. Matyti laimingas, savo gyvenimo meilę radęs vyras – Arūnas. Matyti ir judviejų ką tik gimęs kūdikis. Tai, kas gi atsitiko, kad šiandien stebime tokią širdis draskančią dramą?

Tiek Ugnė, tiek Arūnas pateikė galimas savo iširusios santuokos priežastis. Kokios jos, galite pamatyti vaizdo siužete:

Teismas, išnagrinėjęs bylą, prieš kelias savaites skyrė Ugnei baudą. Moteriai teks mokėti po 50 eurų už kiekvieną dieną, kai ji nesudarys galimybių vaikui pasimatyti su tėčiu.

REKLAMA

Arūnas eilinį, gal jau šimtąjį kartą atskridęs iš Londono vien dėl to, kad pasimatytų su sūnumi, tikisi, kad jei ne sveikas protas, tai bent jau griežtas teismo sprendimas padės Ugnei pasielgti teisingai ir neatimti mylinčio tėčio iš vaiko.

Laidą „Prieš srovę“ žiūrėkite kiekvieną antradienį 19:30 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDOS ĮRAŠĄ GALITE PAMATYTI ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų