Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šis receptas tiems, kas mėgsta patiekalus su riešutais. Ir nors žemės riešutai yra ankštinė daržovė (priskiriama pupinių šeimai) daugeliui iš mūsų jie asocijuojasi tik su riešutais, o ne su kažkokiomis pupelėmis“, – sako tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

Šis receptas tiems, kas mėgsta patiekalus su riešutais. Ir nors žemės riešutai yra ankštinė daržovė (priskiriama pupinių šeimai) daugeliui iš mūsų jie asocijuojasi tik su riešutais, o ne su kažkokiomis pupelėmis“, – sako tinklaraščio „Gera virtuvė“ autorė Dalia.

REKLAMA

Jums reikės: 1 silkės, 1 vidutinio svogūno, saujos išlukštentų ir be luobelės žemės riešutų, 3–4 kvepiančių pipirų grūdelių.

Receptas

Sausoje keptuvėje pakepinkite žemės riešutus iki auksinės spalvos. Iš keptuvės juos suberkite į lėkštelę. Smulkiai supjaustytą  svogūną pakepkite ant aliejaus. Įmeskite kelis pipirų grūdelius.

Svogūnus kepkite iki skaidrumo arba iki vos pradės gelsti. Suberkite riešutus  ir išmaišę leiskite atvėsti. Silkę supjaustykite nedideliais gabalėliais ir gražiai sudėkite į silkinę. Ant viršaus užpilkite atvėsusiu svogūnų riešutų mišiniu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų