Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jau darbe galvojau, kaip parbėgusi namo gaminsiu šaltibarščius pagal kolegės receptą. Kolegė pasakojo, kad į šaltibarščius įdeda jogurto ir, kad su jogurtu ruošiami šaltibarščiai patys skaniausi. Pasigaminau. Dabar ir aš galiu teigti, kad šaltibarščiai su jogurtu išties patys skaniausi ir receptas pasiteisinęs 100%“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Jau darbe galvojau, kaip parbėgusi namo gaminsiu šaltibarščius pagal kolegės receptą. Kolegė pasakojo, kad į šaltibarščius įdeda jogurto ir, kad su jogurtu ruošiami šaltibarščiai patys skaniausi. Pasigaminau. Dabar ir aš galiu teigti, kad šaltibarščiai su jogurtu išties patys skaniausi ir receptas pasiteisinęs 100%“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 l  kefyro, 400 gr natūralaus jogurto, 2–3 virtų burokėlių, agurkų (šviežių), svogūno laiškų, krapų, druskos.

Šaltibarščių receptas

Kefyrą ir jogurtą sumaišiau. Burokine trintuve sutarkavau burokėlius, smulkiai supjausčiau agurkus, svogūno laiškus ir krapus. Daržoves sudėjau į kefyrą su jogurtu, pagardinau druska ir išmaišiau. Viskas. Šaltibarščiai pagaminti.

Nesu valgis tokio skanaus gerymo
Tikra tiesa,šiandieninės lietuvos moterys save išreiškiančios kulinariniuose gabumuose, kaip išmanančios toje srityje besidalindamos savo kvailais receptais ir dar kvailesniais komentarais, iš tiesų yra pilna to žodžio prasme lietuvos gėdos!!!.Susimastykite geriau.
Naminiai konservuoti burokėliai su visu skysčiu, 6% šaltibarščių kefyro, virinto atvėsinto vandens, viskas lygiomis dalimis. Toliau - švieži agurkai, krapai, druska pagal skonį ir kietai virti kiaušiniai perpjauti į 4 dalis. Pabandykit, tikrai geras receptas.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų