Skani ir greita kopūstų mišrainė žiemai: „Išbandyta ne kartą“

„Labai skani mišrainė, išbandyta ne kartą. Ji puikiai tinka prie visų mėsos patiekalų, todėl nedvejodami galite gaminti“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

Reikės: 2,5 kg kopūstų; 500 g raudonosios paprikos; 0,5 kg morkų; 0,5 kg svogūnų; 100–150 g cukraus; 200 ml aliejaus; 200 ml 9 proc. acto; 1,5 v.š. druskos.

Kopūstų mišrainė žiemai

Kopūstus supjaustykite peiliu arba specialia pjaustykle, morkas sutarkuokite, papriką – griežinėliais, svogūną – pusžiedžiais. Viską sudėkite į didelį puodą, supilkite cukrų, aliejų, actą, druską ir rankomis viską gerai sumaigykite, kad suminkštėtų kopūstai ir atsirastų sultys.

Mišrainę dėkite į iškaitintus stiklainius labai gerai pagrūsdami, kad neliktų oro tarpų ir užsukite dangteliais. Laikykite šaldytuve arba vėsioje vietoje.


Rašyti komentarą...
S
Silvija
2021-08-26 21:22:19
Pranešti apie netinkamą komentarą
@Klausimas. tai visos daržovės šviežios ,tik išmaigytos ir uždarytos į stiklainiukus...?
žalias uždarai ir laikys ....?
Atsakyti
0

D
Danutė
2021-08-26 12:41:33
Pranešti apie netinkamą komentarą
Actas jį užgesina, bandžiau, skani mišrainė...

Atsakyti
0

M
Mergaitė
2021-08-27 08:10:04
Pranešti apie netinkamą komentarą
Labai skani,jau šitą receptą prieš 20 metų išbandžiau
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (12)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų