Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Jei žinau, kad atvažiuos anūkai, tai ką jiems pagaminti man kaip ir aišku, galiu ir neklausti. Visada įtiksiu su plonais lietiniais, varškėčiais arba virtinukais. Manau, nieko nuostabaus, nes daugumai vaikų šie patiekalai patys pačiausi. Taigi, šiandien ir publikuoju varškės virtinukų receptą, gal kam pravers“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Jei žinau, kad atvažiuos anūkai, tai ką jiems pagaminti man kaip ir aišku, galiu ir neklausti. Visada įtiksiu su plonais lietiniais, varškėčiais arba virtinukais. Manau, nieko nuostabaus, nes daugumai vaikų šie patiekalai patys pačiausi. Taigi, šiandien ir publikuoju varškės virtinukų receptą, gal kam pravers“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 2×180 gr. varškės (9%), 2 kiaušinių (M), 7 v.š. miltų, 1 v.š. cukraus, druskos.

Virtinukų receptas

Varškę sutryniau šakute su kiaušiniais ir cukrumi, išmaišiau. Į varškės masę subėriau miltus ir užminkiau tešlą. Ant stalviršio pabėriau miltų ir formavau siauras juosteles, kurias supjausčiau nedideliais gabaliukais.

Į verdantį, pasūdytą vandenį sudėjau paruoštus virtinukus ir jiems iškilus į paviršių paviriau ~ 4–5 min. Patiekiau virtinukus su grietinės/sviesto padažu. Skanaus!

Dieve, kokį negirdėtą, neskaitytą, neišbandytą, naujausią receptą parašė.Tikrai, tik šarkos gali taip sugalvoti.Tai ir nedyvas, kad tik tiek tesugeba.Ar negėda moteriai rašyti tai, ką žino ir penkiametė mergaitė.Kažkas tai su tom receptų skelbėjom vyksta neadekvataus.
Nuo kada varškėtukai tapo virtinukais???
labai megstu. Skanu, sotu ir neapsunkina.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų