Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ir vėl burokėlis. Tikrai niekad ne esu tiek daug gaminusi su juo. Matyt mane apsėdo kažkokia burokėlių karštinė. Bet gal tai nėra visai blogai? Burokėliai užsikariavo garbingą vietą mano virtuvėje ir nenori jos niekam užleisti. Šiai mišrainei ruošti  galite rinktis virtus arba keptus burokėlius. Aš vėl išsikepiau. Nes keptas burokėlis tikrai savyje turi daug daugiau sodraus skonio“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Ir vėl burokėlis. Tikrai niekad ne esu tiek daug gaminusi su juo. Matyt mane apsėdo kažkokia burokėlių karštinė. Bet gal tai nėra visai blogai? Burokėliai užsikariavo garbingą vietą mano virtuvėje ir nenori jos niekam užleisti. Šiai mišrainei ruošti  galite rinktis virtus arba keptus burokėlius. Aš vėl išsikepiau. Nes keptas burokėlis tikrai savyje turi daug daugiau sodraus skonio“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

 

Porcijos 4. Užtruksite apie 20 min: 2 burokėliai virti / kepti; 1 morka; 1 svogūnas; 1 v. š. aliejaus; Žiupsnis druskos; Žiupsnis juodųjų pipirų; 1 skardinė konservuotų avinžirnių; 2–3 rauginti agurkai.

Mišrainės receptas

Morką sutrakuojame, svogūną supjaustome smulkiais gabalėliais. Keptuvėje įkaitiname šlakelį aliejaus. Pakepiname daržoves. Atvėsiname.

Burokėlius nulupame. Agurkus ir burokėlius supjaustome kubeliais. Nuo avinžirnių nupilame skystį. Sumaišome daržoves. Pagardiname druska, pipirais. Apšlakstome mišrainę likusiu aliejumi. Skanaujame.

viskas gerai,skonio reilas,bet kam tas kaledas butinai reikia pabrezti,tai ka kitada netiks ,o ir kaledu minejimas taip atsibosta is visu kampu kadkai jos ateina nelieka nuotaikos svesti galvoji kad tik greiciau praeitu,cia tik mano nuomone ir nebutinai ji teisinga,rasau kaip man atrodo
Tikra tiesa. Stipriai spaudžiu dešinę už puikų komentarą!!!
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų