Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir  projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas.

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir  projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas.

REKLAMA

Grybų paštetas

Šią savaitę pristatome greito ir lengvo pagaminimo grybų paštetą.

Ko reikės:

  • 400gr pievagrybių;
  • 1 svogūnas;
  • indelio sviestiniu pupelių;
  • 40gr kokosų sviesto/aliejaus;
  • druska, pipirai.

Kaip gaminti:

  1. Supjaustyti grybus ir svogūną, įkaitinti keptuvę su aliejumi ir juos pakepinti.
  2. Sudėti visus ingredientus į blenderį (galima palikti pievagrybių griežinėlių serviravimui) ir sublenderiuoti
  3. Serviruoti ant čiabatos arba bagetės duonos su pasirinktinais garnyrais, pavyzdžiui, pievagrybiais ir krapais.

Skanaus!

Šių receptų publikavimas – ne pelno siekiančios organizacijos „Gyvi gali“ projekto „Nori gali“ dalis. Projektas įkvepia augalinio – sotaus ir skanaus – maisto atradimams. Kiekvieną savaitę mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių receptų! Už šios savaitės receptą dėkojame tinklaraščiui Julchiko receptai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų