Įdarytiems kiaušiniams reikės:
- Kietai virtų kiaušinių
- Svogūno
- Krapų
- Druskos
- Pipirų
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustykite kuo smulkiau ir pakepinkite aliejuje, kol suminkštės. Svogūnai neturėtų būti apskrudę, tik minkšti ir beveik permatomi.
Išvirkite kiaušinius. Kai jie kiek atvės, juos aštriu peiliu perpjaukite išilgai. Stenkitės perpjauti taip, kad kiaušinio lukštas kuo mažiau aptrupėtų. Šaukšteliu išskobkite kiaušinio vidų ir palikite lukštus. Baltymą ir trynį labai smulkiai supjaustykite. Smulkiai sukapokite krapus, sudėkite į dubenį kartu su kiaušiniais, bei svogūnais (supilkite ir aliejaus likučius, kuriame kepė svogūnai), berkite druskos, pipirų ir labai gerai išmaišykite.
Paruoštą masę sudėkite į kiaušinių lukštus. Pakaitinkite aliejų keptuvėje ir sudėkite kiaušinius įdaru žemyn. Pakepinkite kelias minutes, kol gražiai apskrus.
Daugiau patarimų išgirskite aukščiau esančiame vaizdo įraše.
Laidą „Kotrynos burtai“ žiūrėkite kiekvieną šeštadienį 11:30 per TV3 televiziją.
VISĄ LAIDĄ ŽIŪRĖKITE ČIA:
Straipsnis parengtas pagal TV3 televizijos laidą „Kotrynos burtai“.











































































































































































































































































































