kotryna starkienė
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „kotryna starkienė“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „kotryna starkienė“.
Parodė patį geriausią pašteto receptą: kaipmat dings nuo stalo
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti patį skaniausią paštetą. Šis užkandis puikiai tiks ir eilinei dienai, ir šventiniam stalui.
Vištos kepenėlių paštetui reikės:
200 g šviežių kepenėlių (be vištos galima naudoti anties arba kalakuto kepenėles)
200 g sviesto
Nedidelio svogūno
4 šaukštų brendžio
Česnako skiltelės
Kelių čiobrelio šakelių
Gaminimo eiga:
Supjaustyti svogūną, česnaką.
Kepsnys – nebūtinai iš mėsos: šis receptas patiks tiek vegetarams, tiek mėsos mėgėjams
TV3 žiniasklaidos grupės laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kad kepsnys nebūtinai turi būti tik iš mėsos. Laidoje ji gamino keptą baklažaną ir jį patiekė su sviestinių pupelių koše.
Sviestinių pupelių košei ir keptiems baklažanams reikės:
2 indelių konservuotų sviestinių pupelių
Vienos česnako galvos
40 g sviesto
Kelių čiobrelio šakelių
Pusės litro sultinio
Gaminimo eiga:
Baklažanus sudėkite į kepimo skardą.
Vištiena vengriškai: lengvai pagaminama mėsa bus skani ir sultinga
„TV3“ laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė kaip pasigaminti vengiršką vištieną „Paprikash“. Tai – vištiena, troškinta paprikų padaže. Taip pagaminta mėsa bus labai minkšta, sultinga ir labai skani. Šią vištieną skaniausia valgyti su makaronais.
REKLAMA
REKLAMA
Labai paprasti ir skanūs varškės sausainiai: puikiai tiks prie kavos
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė paprastų, sveikesnių nei įprastai ir labai skanių sausainių receptą. Gali būti, kad dauguma šį receptą žino jau nuo vaikystės, tačiau galbūt kam nors tai bus šių metų atradimas.
Vištienos troškinys iš Kotrynos Starkienės vaikystės: jo skoniui neabejingos jau kelios kartos
Tikriausiai nėra brangesnių receptų už tuos, kuriuos perduodame iš kartos į kartą. Jie ypatingi ne tik skoniu, bet ir savo istorija. Vieną tokių išvysime ir šio šeštadienio TV3 žiniasklaidos grupės laidoje „Kotrynos burtai“. Laidos vedėja Kotryna Starkienė parodys vištienos troškinį, kurį jai gamindavo močiutė, o dabar ji ir pati jį ruošia savo vaikams.
„Šį šeštadienį pasidalinsiu patiekalo receptu iš vaikystės. Gaminsiu troškinį su vištiena, žirneliais, morkomis ir bulvėmis.
Tokių balandėlių dar nebūsite ragavę – kartosite vėl ir vėl
Dienoms trumpėjant, savaitgaliais vis daugiau laiko norime praleisti namuose. Staiga grįžta noras gaminti, eksperimentuoti virtuvėje ir nustebinti šeimą bei draugus. Čia į pagalbą visuomet skuba TV3 laida „Kotrynos burtai“, kurioje – paprastai paruošiami, tačiau itin gardūs patiekalai. Šį kartą Kotryna Starkienė žiūrovams pristatė modernių balandėlių receptą.
REKLAMA
REKLAMA
Šis rudeninis pyragas abejingų nepaliks: sunaudokite namuose užsilikusius vaisius
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė kaip pasigaminti paprastą ir labai skanų slyvų pyragą. Pasak laidos vedėjos, į šį pyragą galima dėti ne tik slyvas – tinka bet kokios uogos (avietės, mėlynės) ar namuose užsilikę kaulavaisiai – persikai ar nektarinai.
Parodė geriausią mielinių bandelių receptą: patiks ne tik smaližiams
TV3 žiniasklaidos grupės laida „Kotrynos burtai“ žiūrovus kviečia rytą pradėti nuo bandelių. Burnoje tirpstantis gardėsis įtiks kiekvieno skoniui – laidos vedėja Kotryna Starkienė žiūrovams paruošė ir saldžių, ir sūrių bandelių receptą.
Laidoje K. Starkienė parodė ne tik puikiai priešpiečiams tinkančių bandelių receptą, bet ir tokį, kuriam neatsispirs smaližiai.
Internetą sprogdina šis obuolių pyrago receptas: paprasta ir skanu
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė kaip pasigaminti „nematomą“ obuolių pyragą. Ne be reikalo šiuo metu tokio tipo receptai yra labai populiarūs internete – pasigaminti pyragą nėra sudėtinga ir jis yra labai skanus, tiesiog tirpsta burnoje. O nematomu pyragas vadinamas, nes jį taip greitai suvalgysite, kad taps tikrai nematomu.
REKLAMA
REKLAMA
Paprastas ir labai skanus pyragas su avietėmis: lengviau ir negali būti
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti labai skanų varškės pyragą su avietėmis. Galima sakyti, kad tai – kiek sveikesnis receptas saldumynų megėjams, tačiau skoniu tikrai nenusileis kitiems pyragams.
Labai paprasti ir skanūs nekepti sausainiai: prireiks vos 2 ingredientų
Kotryna Starkienė įsitikinusi, kad net ir užimtos bei sunkios dienos metu maisto gamyba gali būti greita, paprasta, bet kartu ir ypatinga. TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė paruošė desertą, kurio receptą parsivežė iš atostogų Italijoje.
Tai sausainiai, kurių kepti visai nereikia – užtenka dviejų pagrindinių ingredientų, o skonis nustebins visą šeimą.
Kotrynos Starkienės virtuvėje – bandelių fiesta: sužavės ir smaližius, ir norinčius pavalgyti sočiau
Nėra nieko maloniau už ką tik iškepusių bandelių kvapą. O ypač, jei jas pasigaminate patys! Būtent todėl TV3 žiniasklaidos grupės laida „Kotrynos burtai“ žiūrovus šį šeštadienio rytą kvies pradėti nuo bandelių. Burnoje tirpstantis gardėsis įtiks kiekvieno skoniui – Kotryna Starkienė žiūrovams paruošė ir saldžių, ir sūrių bandelių receptą!
„Šio šeštadienio laidoje laukia tikra bandelių fiesta! Parodysiu, kaip iš tos pačios tešlos pagaminti net keletą skirtingų rūšių bandelių.
REKLAMA
REKLAMA
Šalia rudeniškos keptų pomidorų sriubos – karšti sumuštiniai: vienas ingredientas nustebins
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti keptų pomidorų sriubą. Ši sriuba puikiai tinka rudens sezonu. O šalia sriubos – kiek neįprasti kepti sumuštiniai su raugintais kopūstais.
Labai skanus ir sotus bulvių pyragas su grybais: išbandyti rudens sezonu – būtina
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti bulvių ir grybų pyragą. Šis kepinys itin patiks tiems, kurie mėgsta pikantiškus pyragus, bet nenori ilgai gaminti tešlos. Šio pyrago pagrindas yra tiesiog traiškytos bulvės. Labai skanu ir labai lengva pagaminti.
Taip balandėlių dar neruošėte: Kotrynos Starkienės pietums – moderni šio patiekalo versija
Rudeniui įsibėgėjant, savaitgaliais vis daugiau laiko norime praleisti namuose. Staiga grįžta noras gaminti, eksperimentuoti virtuvėje ir nustebinti šeimą bei draugus. Čia į pagalbą visuomet skuba ir TV3 žiniasklaidos grupės laida „Kotrynos burtai“, kurioje – paprastai paruošiami, tačiau itin gardūs patiekalai.
Kotryna Starkienė pasiruošusi nustebinti ir šį savaitgalį. Ji žiūrovams pristatys ne tik modernių balandėlių receptą, bet ir pradžiugins smaližius slyvų pyragu.
REKLAMA
REKLAMA
Paruoš net vaikai: ypatingi Starkienės sausainiai, kurių nereikia kepti
Ne paslaptis, kad paruošti visai šeimai patinkančius pietus – ne pati lengviausia užduotis. Vis dėlto kartais pavyksta rasti aukso viduriuką, o šio šeštadienio TV3 žiniasklaidos grupės laidoje „Kotrynos burtai“ sužinosime idealių Starkų šeimos pietų paslaptį.
Kotryna Starkienė šio šeštadienio ryto laidoje džiugins bulviniais virtukais, arba kitaip – gnocchi, kuriuos pagardins pomidorais, alyvuogėmis ir grietinėlės padažu.
Taupantiems laiką – Italija alsuojanti Kotrynos Starkienės lazanija: jos nė nereikės kepti!
Vis dar kupina vasaros kelionių įspūdžių, šeštadienius Kotryna Starkienė kviečia praleisti taip, tarsi atostogos dar nebūtų pasibaigusios. Todėl ir šio ryto TV3 žiniasklaidos grupės laida „Kotrynos burtai“ kvies mėgautis ne tik paprastai paruošiamais, bet ir itališkų skonių kupinais patiekalais. Pavyzdžiui, ar esate kada gaminę tokią lazaniją, kurios nereikia kepti? Pats metas ją išbandyti!
Kotryna pasakoja, kad rugsėjis jai, kaip ir daugeliui iš mūsų, yra prisitaikymo mėnuo.
Jei rudenį pasitikote skubėdami, Kotryna Starkienė žino, kaip pailsėti virtuvėje: šie patarimai pakeis jūsų kasdienybę
Nors kiekvienais metais ruošiamės rudeniui, kartais atrodo, kad jis mus užklumpa netikėtai. Todėl visur tenka skubėti, kažko laukti ar nespėti. Ir taip netikėtai, atėjus savaitgaliui, namai ir vėl tampa pačia jaukiausia vieta. O virtuvė atrodo pasiilgusi gardžiausių eksperimentų.
Tokių, kuriuos ir vėl kiekvieną šeštadienį TV3 žiniasklaidos grupės žiūrovams parodys Kotryna Starkienė ir laida „Kotrynos burtai“, rašoma pranešime spaudai.
REKLAMA
REKLAMA
Šis tortas – smaližių svajonė: įsidėmėkite receptą
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti tortą „Kleopatra“.
Torto blynams reikės:
250 g riebios grietinės
270 g cukraus
1,5 a. š. valgomosios sodos
75 g kakavos
550 g miltų
Torto kremui reikės:
1 litro riebios grietinės
400 g cukraus
Gaminimo eiga:
Grietinę, cukrų ir sodą supilti į didelį dubenį ir gerai išmaišyti, kol beveik nebesijaus cukraus kristalų. Į grietinės masę supilti kakavą ir mediniu šaukštu gerai išmaišyti.
Šis vasariškas pyragas abejingų nepaliks: saldu, gaivu ir labai skanu
Gaivių desertų mėgėjams TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė siūlo labai skanaus pyrago receptą. Tai – gaivus vasariškų vaisių pyragas. Šį kartą K. Starkienė jį gamino iš rabarbarų ir braškių, tačiau kitu metų laiku galima naudoti kitus rūgštesnius vaisius, pavyzdžiui, slyvas.
Greitos ir sveikos salotos: prireiks vos kelių ingredientų
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti gaivias ir labai skanias šparagų salotas.
Šparagų salotoms reikės:
Šviežių šparagų
Kelių skiltelių česnako
Kepintų riešutų
Citrinos
Kietojo sūrio
Gaminimo eiga:
Nulaužti sumedėjusią šparago dalį, didesnius šparagus perpjauti į kelias dalis. Šparagus įdėti į puodą su verdančiu vandeniu, juos labai trumpai pavirti (apie 1–2 min.
REKLAMA
REKLAMA
Vos 4 ingredientai ir pasigaminsite nuostabaus skonio desertą: abejingų nepaliks
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti prancūzišką desertą „Crème brûlée“.
Reikės:
5 kiaušinių trynių
4 šaukštų cukraus
200 g pieno
200 g grietinėlės
Cukraus desertui apibarstyti
Gaminimo eiga:
Ant kaitlentės pašildyti pieną ir grietinėlę. Šildyti, iki kol pradės kilti burbuliukai, bet neužvirs.
Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų.
Šis citrininis pyragas abejingų nepaliks – puikus desertas prie kavos puodelio
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė pasidalino labai skanaus pyrago receptu. Šis citrininis pyragas bus puikus desertas prie arbatos ir kavos – minkštas, saldus, purus, drėgnas ir be galo kvapnus.
Ši mėsos sriuba nepaliks abejingų: sotu ir paprasta pasigaminti
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti maistingą ir sočią mėsos sriubą, kurią jį pavadino meksikietiškų takų sriuba.
REKLAMA
REKLAMA
Šis nesaldus pyragas – graikų ilgaamžiškumo paslaptis: atskleidė geriausią receptą
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė visai nesudėtingo pyrago receptą. Tai – nesaldus ir sveikas graikiškas žolelių pyragas, kurį pasigaminti labai nesudėtinga ir neužtruks daug laiko.
Tešlai reikės:
400 g miltų
100 g manų kruopų
100 ml alyvuogių aliejaus
200 ml vandens
Šaukšto raudonojo vyno acto
Šaukštelio druskos
Įdarui reikės:
500 g įvairių žalumynų (špinatų, krapų, mėtų, porų.
Kotryna Starkienė parodė, kaip jie su Martynu atrodė per vestuves: mini ypatingą progą
Šiandien viena ryškiausių Lietuvos žurnalistinių porų – Kotryna ir Martynas Starkai – mini ypatingą progą: penkiolikos metų santuokos sukaktį.
Savo socialinio tinklo „Instagram“ paskyroje Kotryna Starkienė atvirai ir šiltai pasidalijo mintimis apie santuoką, meilę ir išskirtinį ryšį su vyru.
Šiuo įrašu Kotryna sutiko pasidalinti ir su naujienų portalo tv3.lt skaitytojais.
Martyno Starkaus žmona Kotryna pasidalino jautriais žodžiais
„Penkiolika metų! Pati paauglystė, sakyčiau.
Vasariškas grietinės ir žėlės tortas: visi prašys pakartoti
Kotryna Starkienė TV3 televizijos laidoje „Kotrynos burtai“ parodė, kaip pasigaminti grietinės ir želės tortą. Šis tortas abejingų nepaliks ir ypač patiks mažiesiems.
REKLAMA
REKLAMA
Ir skanu, ir sveika: šie sėklų sausainiai nustebins
Meskite sau kulinarinį iššūkį ir išsikepkite sveikų ir skanių sausainių. Tokių gardėsių receptu TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ pasidalijo kulinarė Kotryna Starkienė.
Saldžiai vasarai – Kotrynos Starkienės desertas: pagaminsite lengvai, o skonį įsiminsite ilgam
Jau šį šeštadienį išvysime paskutinę šio sezono TV3 žiniasklaidos grupės laidą „Kotrynos burtai“, kurioje – receptai, idealiai tinkantys vasarai. Žiūrovų laukia ne tik skani ir naudinga sriuba, bet ir pirštus apsilaižyti priversiantis desertas – Kotryna Starkienė pasirūpins, kad šią vasarą nė vienas neliktų alkanas!
„Gaminsiu prancūzišką daržovių sriubą, kuri ne tik labai skani, bet ir tikrai naudinga organizmui.
Kotryna Starkienė atvirai apie dvi dukras, Martyno pagalbą ir kuriamą laidą: „Man teko pastovėti už save“
Kotryna Starkienė jau kelerius metus kiekvieną šeštadienį sveikinasi su TV3 žiniasklaidos grupės žiūrovais, kur tarsi virtuvės burtininkė dalijasi unikaliais receptais, gardžiausiais skoniais ir netikėtais atradimais. Nors pradėdama kurti „Kotrynos burtus“ jaudinosi ir nežinojo, ko tikėtis, šiltas žiūrovų priėmimas ir sėkmingu projektu tapusi laida virto dideliu džiaugsmu.
REKLAMA
REKLAMA
Pasigaminę šiuos blynelius nepasigailėsite: skonis pakerės
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti blynelius su antienos ir Hoisin padažu.
Blyneliams reikės:
2 puodelių miltų
1 puodelio vandens
Šaukštelio alyvuogių aliejaus
Žiupsnio druskos
Sezamų aliejaus
Antienai reikės:
4 anties krūtinėlių
Agurkų
Svogūnų laiškų
Hoisin padažo
Gaminimo eiga:
Į dubenį suberti miltus, aliejų ir druską, gerai išmaišyti. Supilti verdantį vandenį ir šakute maišyti, kol šiek tiek atvės tešla.
Martynas Starkus mini ypatingą progą: iš žmonos Kotrynos – gražus sveikinimas
Keliautojas, televizijos laidų ir renginių vedėjas, žurnalistas Martynas Starkus gegužės 23-ąją minėjo gimtadienį – vyrui sukako 52-eji.
Vyro gimtadienio proga, M. Starkaus žmona, TV3 žiniasklaidos grupės laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo bendru judviejų kadru.
Kotryna Starkienė pasidalijo sveikinimu vyrui
Šalia nuotraukos moteris paliko ir gražų linkėjimą gimtadienį šventusiam Martynui.
Šis čimičiuri padažas puikiai tiks prie mėsos: užtruksite vos porą minučių
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė atidarė griliaus sezoną. Ji parodė kaip labai skaniai išsikepti marinuotą mėsą, tačiau daugiau dėmesio laidoje skyrė padažui. Šį kartą ji pasidalijo Pietų Amerikoje populiaraus čimičiuri padažo receptu.
REKLAMA
REKLAMA
Tokios baltos mišrainės dar nebūsite ragavę: vienas ingredientas nustebins
Kotryna Starkienė puikiai žino, ką paruošti, kad tai būtų ne tik nesudėtinga ir skanu, bet dar ir patiktų visiems. TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė K. Starkienė nusprendė parodyti, kaip pagaminti kitokią baltos mišrainės versiją, kurioje bulves pakeis kepti kalafiorai.
Jaukiam šeštadieniui namie – sūrus pyragas pagal K. Starkienę: skanus tiek karštas, tiek šaltas
Kol už lango orai nedžiugina, Kotryna Starkienė kviečia šiluma mėgautis namuose. O čia ypač gera tuomet, kai ant stalo garuoja jūsų pačių paruošti patiekalai. Todėl šį šeštadienį TV3 žiniasklaidos grupės laida „Kotrynos burtai“ pakvies keliauti po Graikijos kulinarinius lobynus ir save bei artimuosius nustebinti pyragu, kurio paragavus – sunku sustoti!
„Šeštadienio laidoje kepsiu graikišką žolelių pyragą.
Šis šokoladinis pudingas – tikra smaližių svajonė: sužavės kiekvieną
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti tobulą desertą – šokoladinį pudingą su mažais morengais.
Šokoladiniui pudingui reikės:
5 kiaušinių trynių
200 ml grietinėlės 35 proc.
200 ml pieno
100 g cukraus
150 g juodojo šokolado
Šaukšto krakmolo
Gaminimo eiga:
Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Pudingui reikalingi tik tryniai, bet baltymai bus panaudoti mažiems morengams kepti.
REKLAMA
REKLAMA
Šie įdaryti kiaušiniai taps stalo pažiba: užsirašykite iš anksto
Ir paprasti bei nuobodūs kiaušiniai gali atrodyti įdomiai, – tikina TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė.
Įdarytiems kiaušiniams reikės:
Kietai virtų kiaušinių
Svogūno
Krapų
Druskos
Pipirų
Gaminimo eiga:
Svogūną supjaustykite kuo smulkiau ir pakepinkite aliejuje, kol suminkštės. Svogūnai neturėtų būti apskrudę, tik minkšti ir beveik permatomi.
Išvirkite kiaušinius. Kai jie kiek atvės, juos aštriu peiliu perpjaukite išilgai.
Parodė skaniausią baltos duonos receptą: minkšta, lengva ir labai skanu
TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė sau pažadėjo vieną dalyką – visus metus baltą duoną kepti pačiai. Ji parodė savo mėgstamiausią baltos duonos receptą – taip pagamintas kepinys bus lengvas, minkštas ir labai skanus, puikiai tiks sumuštiniams ar tiesiog su sviestu.
4 ingredientai ir džiaugsitės neįtikėtinai skaniais pusryčiais: pasigaminti labai paprasta
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti angliškus pusryčius. Šis receptas yra greitas, nereikalauja įmantrių ingredientų ir yra tikrai skanus. Laidos vedėja taip pat parodė kaip visai nesudėtingai išvirti kiaušinį be lukštų, kuris itin patiks žmonėms, kurie mėgsta skystesnį kiaušinio trynį.
REKLAMA
REKLAMA
Kitokia baltos mišrainės versija pagal Kotryną Starkienę: vietoje bulvių – netikėtas ingredientas
Savaitgalis – puikiausias metas draugų pietums! O ypač tuomet, kai juos ruošiate namuose – ten, kur maistas skaniausias, o ir laikas tarsi sustoja. Tačiau ką gaminti, kad galėtumėte mėgautis laiku su bičiuliais, o ne stovėti virtuvėje, kol viskas bus paruošta? Geriausią atsakymą į šį klausimą pateiks šio šeštadienio TV3 žiniasklaidos grupės laida „Kotrynos burtai“.
Kotryna Starkienė puikiai žino, ką paruošti, kad tai būtų ne tik nesudėtinga ir skanu, bet dar ir patiktų visiems!
„Pa...
Kotryna atrado puikų salotų receptą: skonis nustebins
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti lęšių ir morkų salotas. K. Starkienė tikina, kad lęšių nereikia bijoti – pabandyti šias salotas tikrai verta, nes savo skoniu jos gali nustebinti.
Superinis sluoksniuotos tešlos sausainių receptas: nuo stalo dings akimirksniu
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti labai skanius sausainius. Kaip sako vedėja, recepto idėja jai kilo tiesiog atsidarius šaldytuvą ir pamačius, kokių ingredientų turi. Pagaminti šiuos sluoksniuotos tešlos sausainius bus tikrai paprasta ir nereikės įmantrių produktų.
REKLAMA
REKLAMA
Šis omletas taps pusryčių hitu: prireiks vos 4 ingredientų
Kai norisi paįvairinti pusryčius, TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė skuba į pagalbą. Ji parodė kaip visiškai nesudėtingai pasigaminti omletą, kurį valgo ispanai. Nors tai – visai kitos kultūros patiekalas, bet jis labai panašus į tai, ką mes valgome Lietuvoje.
Omletui reikės:
400 g bulvių
Svogūno
5 kiaušinių
Alyvuogių aliejaus
Gaminimo eiga:
Bulves supjaustyti plonais griežinėliais, svogūnus supjaustyti pusžiedžiais.
Citrininiai sausainiai, kurie abejingų nepaliks – išbandykite
TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė pasidalijo citrininių sausainių receptu. Šis receptas puikiai tiks, kai norisi paįvairinti įprastus ir kiek pabodusius kepinius.
Paskutinės minutės Velykų patiekalai: įdaryti kiaušiniai pagal Starkienę
Jau rytoj švęsime bene gražiausią pavasario šventę – Velykas. Tačiau laiko joms pasiruošti, kaip įprasta, pritrūksta. Tad ką daryti, jei jau rytoj ketinate priimti svečius, tačiau jūsų patiekalų sąraše kol kas dar nieko įspūdingo? Šio šeštadienio TV3 žiniasklaidos grupės laida „Kotrynos burtai“ padės visiems tiems, kurie vis dar ieško, kuo nustebinti per Velykas.
Kotryna Starkienė pristatys net kelis „paskutinės minutės“ patiekalus šiai šventei.
REKLAMA
REKLAMA
Parodė geriausią lašišos gaminimo būdą: puikiai tiks Velykų stalui
Jei norite sveikos, skanios ir greitos vakarienės ar pietų, TV3 laidos „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė skuba į pagalbą. Ji parodė, kaip orkaitėje išsikepti lašišą bei davė patarimų, kaip parduotuvėje išsirinkti šviežiausią žuvį.
Šis žuvies karis taps Velykų stalo pažiba: abejingų nepaliks
TV3 žiniasklaidos grupės laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip atostogų patiekalus nesunkiai perkelti į savo namų virtuvę. Ji pagamino žuvies kario troškinį, kuris savo egzotišku skoniu nukels į tolimus kraštus.
Pasiruoškite Velykoms su Kotryna Starkiene: šis pyragas užkariaus šeimos širdis
Jau kitą savaitę švęsime Velykas, todėl ir šio šeštadienio TV3 žiniasklaidos grupės laida „Kotrynos burtai“ pakvies ruoštis šiai šventei. Kokiu meniu šįkart stebinsite save, šeimą ir draugus? Kas taps jūsų stalo hitu? Visiems tiems, kurie vis dar tebeieško atsakymų į šiuos klausimus, šį rytą padės Kotryna Starkienė.
„Šio šeštadienio laidoje kepsiu pyragą su citrininiu kremu, kuris ne tik atrodo įspūdingai, bet ir yra be galo skanus.
REKLAMA
REKLAMA
Šis greitai pagaminamas pyragas nepaliks abejingų: neprireiks net kvietinių miltų
Kai norisi greito, paprasto ir labai skanaus pyrago, TV3 laidos „Kotrynos burtai“ vedėja Kotryna Starkienė skuba į pagalbą. Šįkart kulinarė parodė, kaip pasigaminti gardų pyragą su kriaušėmis. Pyragas tik visiems, kurie nori vartoti mažiau miltų arba išvis yra atsisakę miltų. Tešlai K. Starkienė naudoja puikią alternatyvą.
Pyragui reikės:
200 g sviesto
200 g migdolų miltų
100 g cukraus
3 kiaušinių
3 kriaušių
Kelių šaukštų rudojo cukraus
Gaminimo eiga:
Paruošti tešlą.
Šis skrebutis su kiaušiniene paįvairins įprastus pusryčius: užtruksite vos kelias minutes
Savaitgaliai skirti lėtiems ir maloniems pusryčiams. O dar smagiau tada, kai galime jais mėgautis namuose. TV3 laidoje „Kotrynos burtai“ kulinarė Kotryna Starkienė parodė, kaip pasigaminti vėlyvųjų pusryčių receptą – plaktą kiaušinį ant skrebučio.
