REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiais metais išbandau naują receptą: marinuoti agurkai su garstyčiomis. Už receptą dėkoju draugei Rasai, kuri mielai juo pasidalino su manimi. Kaip draugė patikino, tai jos skaniausi agurkai“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Šiais metais išbandau naują receptą: marinuoti agurkai su garstyčiomis. Už receptą dėkoju draugei Rasai, kuri mielai juo pasidalino su manimi. Kaip draugė patikino, tai jos skaniausi agurkai“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Iš 1,5 normos užpyliau 5 – 0,7 l stiklainius. Receptą rašau 1 normos: Agurkai;

Marinatui: 1 l vandens; 1 st cukraus; 1 st acto; 3 v. š. druskos (nubraukti, be kaupo); 6 a. š. garstyčių (iš stiklainiuko, konservuotų).

Agurkų marinatas

Agurkus nuplauname, supjaustome griežinėliais ir sudedame į stiklainius. Marinatui skirtus produktus sumaišome. Supilame ant agurkų į stiklainius. Stiklainius pasterizuojame – kaitiname 15 min.   

Kas skanu,nesveika,kas sveika,dažniausiai neskanu, viskas gerai kas su saiku, jei tokį agurkėlį retkarčiais suvalgysi, nieko baisaus neatsitiks,juk ne kilogramais valgom
Cukrus, actas, ... tai nuodai organizmui.. receptas nuodingas
Ar ilgai kankinote kol išdavė?
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų