Šašlykai, marinuoti kefyre: išeina minkšti ir be galo skanūs

„Nežinau ar atsiras toks žmogus, kuris nemėgtų šašlykų? Juk tik užtenka pajusti kaimynus kepant juos ir jau nejučia pats pradedi svajoti, kaip čirškini mėsytę. Šašlykus marinuoju ir su mineraliniu, ir su obuolių sultimis, ir su majonezu bei garstyčiomis. Šiandien šašlykus raugiau su kefyru“, – sako tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

Ingredientai: 2 kg kiaulienos sprandinės; 3 skiltelės česnako; 2 svogūnai; druskos, pagal skonį; žiupsnis juodųjų pipirų; 0,5 l kefyro.

Šašlykai marinuoti kefyre

Kiaulienos sprandinę supjaustome stambokais gabaliukais. Svogūną, česnaką nulupame. Svogūną supjaustome pusžiedžiais, česnaką pasmulkiname. Suberiame ant mėsos. Pabarstome pipirais ir užpilame kefyru. Gerai išmaišome. Leidžiame pasimarinuoti. Neriame mėsą ant iešmų. Prieš kepant pabarstome druska.

Daugiau įvairių šašlykų receptų rasite:


Rašyti komentarą...
v
valdas
2021-04-18 01:34:48
Pranešti apie netinkamą komentarą
Šūdas paskutinist
Atsakyti
0

E
Elena
2021-04-18 12:33:24
Pranešti apie netinkamą komentarą
Taip.Skanūs ir minkšti,bet dažnam vidurius paleidžia...
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų