REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 lapai tešlos (šaldyta, mielinė)
  • 3 valgomieji šaukštai uogienės (mėgstama)
  • 3 vienetai razinų
  • 3 valgomieji šaukštai pieno
  • 2 valgomieji šaukštai saulėgrąžų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 4 lapai tešlos (šaldyta, mielinė)
  • 3 valgomieji šaukštai uogienės (mėgstama)
  • 3 vienetai razinų
  • 3 valgomieji šaukštai pieno
  • 2 valgomieji šaukštai saulėgrąžų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nusipiešti ir itšsikirpti avinėlių trafaretus.
  2. Tešlą atšildyti, pakočioti, uždėjus trafaretus išpjauti avinėlius .aptepti pienu, iš razinų padaryti akis.
  3. Didijį avinėlį aptepti uogiene,netepti snukučio ir kojų .Iš likusios tešlos fomuoti mažus rutuliukus ir sukilijuoti ant “kūno”
  4. Mažus avinėlius aptepti pienu, apibarstyti cukrumi ir saulėgrąžom .
  5. Kepti orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje kol gražiai apskrus.

    Skanaus !

Autorius: Audronė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų