REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
- 120 gramų cukraus
- 100 gramų spanguolių (smulkintos, džiovintos)
- 5 vanilės (esencija)
- 245 gramai kvietinių miltų ("Ekstra")
- 275 gramai sviesto (minkštas)
- 145 gramai kukurūzų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukti iki purumo su cukrumi. Persijotus miltus, druską bei vanilę palaipsniui įmaišyti į sviestinę masę.
Suberti smulkintas spanguoles, viską gerai išmaišyti, suformuoti rutulį, suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą 1 valandai.
Tešlą iškočioti į 3 - 4 cm storio lakštą, išspausti norimos formos sausainėlius, sudėti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi ir kepti 160°C orkaitėje apie 15-20 minučių.
Sausainiai turėtų būti šviesios spalvos, neperkepę. Sausainius pabarstyti cukraus pudra.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros (pabarstymui)
- 120 gramų cukraus
- 100 gramų spanguolių (smulkintos, džiovintos)
- 5 vanilės (esencija)
- 245 gramai kvietinių miltų ("Ekstra")
- 275 gramai sviesto (minkštas)
- 145 gramai kukurūzų miltų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sviestą išsukti iki purumo su cukrumi. Persijotus miltus, druską bei vanilę palaipsniui įmaišyti į sviestinę masę.
Suberti smulkintas spanguoles, viską gerai išmaišyti, suformuoti rutulį, suvynioti į maistinę plėvelę ir dėti į šaldytuvą 1 valandai.
Tešlą iškočioti į 3 - 4 cm storio lakštą, išspausti norimos formos sausainėlius, sudėti į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi ir kepti 160°C orkaitėje apie 15-20 minučių.
Sausainiai turėtų būti šviesios spalvos, neperkepę. Sausainius pabarstyti cukraus pudra.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą