Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (rudasis, marinatui)
  • 4 česnakų (marinatui)
  • šiek tiek imbierų (2 cm gabaliukas, marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų (marinatui)
  • 3 vienetai kriaušių
  • 1 kilogramas jautienos
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (marinatui)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (milteliai, marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas ciberžolės (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną ir kriaušes kepiau griliuje, bet prieš tai reikėjo pasiruošti marinatą ir mėsą pamarinuoti.

    Marinato gaminimas: sutrinti česnaką, įmaišyti aliejų, sojos padažą, smulkiai sutarkuotą imbierą, citrinos sultis, cukrų, kalendrą, ciberžolę ir čili.
    Į marinatą sudėti jautienos kubelius ir išmaišyti. Marinuoti apie 2-3 valandas.

    Gero apetito!

Autorius: Milda

INGREDIENTAI:

  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (rudasis, marinatui)
  • 4 česnakų (marinatui)
  • šiek tiek imbierų (2 cm gabaliukas, marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas kalendrų (marinatui)
  • 3 vienetai kriaušių
  • 1 kilogramas jautienos
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus (marinatui)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (marinatui)
  • 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų (milteliai, marinatui)
  • 1 valgomasis šaukštas ciberžolės (marinatui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną ir kriaušes kepiau griliuje, bet prieš tai reikėjo pasiruošti marinatą ir mėsą pamarinuoti.

    Marinato gaminimas: sutrinti česnaką, įmaišyti aliejų, sojos padažą, smulkiai sutarkuotą imbierą, citrinos sultis, cukrų, kalendrą, ciberžolę ir čili.
    Į marinatą sudėti jautienos kubelius ir išmaišyti. Marinuoti apie 2-3 valandas.

    Gero apetito!

Autorius: Milda

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų