INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 5 vienetai paprikų
- šiek tiek petražolių
- 2 vienetai svogūnų
- 600 gramų kiaulienos
- 0.5 stiklinės konservuotų žirnelių
- šiek tiek druskos
- 4 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 vienetas čili pipirų (nemaltas, mažas)
- 250 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsa supjaustoma vidutinio dydžio gabalais ir kartu su stambiai supiaustytais svogūnais apkepinama verdančiame aliejuje. Įberiama pipirų ir druskos. Baigiant mėsą kepti, sukrečiami žirneliai, kubeliais supjaustytos bulvės, nuvalyti, skridinėliais supjaustyti ankštiniai pipirai (jų sėklalizdžiai išimami), nuvalytos, smulkiai supjaustytos šparaginės pupelės. Petražolės smulkiai supjaustomos ir sumaišomos su apkepintais produktais. Įpylus 1—2 stiklines karšto vandens, troškinama karštoje orkaitėje su raudonuoju pipiru.
REKLAMA