• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai pievagrybių (dideli)
  • 300 gramų kiaulienos ( nugarinė)
  • 200 gramų sūris
  • 50 mililitrų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai pievagrybių (dideli)
  • 300 gramų kiaulienos ( nugarinė)
  • 200 gramų sūris
  • 50 mililitrų majonezo
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo grybų nupjauti kotelius. Smulkiai supjaustyti.
  2. Mėsą supjaustyti nedideliais kubeliais.
  3. Sūri stambiai sutarkuoti.
  4. Grybus gardinti druska, pipirais. Mėsą sumaišyti su pjaustytais koteliais. Pasūdyti. Ant grybus dėti mėsą, sutepti majonezu. Įdėti į orkaitę, įkaitinta iki 200° temp. Kepti 30 minučių. Pabarstyti sūriu. Išjungti orkaitę ir leisti grybams pastovėti apie 10 minutės.

    Skanaus

Autorius: Kristina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų