Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai svogūnų
  • šiek tiek žirnių (marinuoti)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų grybų (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustyti ir apkepinti alyvuogių aliejuje pagardinus druska ir pipirais. Į dubenį krėsti grybus, atvėsintus kepintus svogūnus su trupučiu aliejaus, marinuotus žirnelius, pagardinti prieskoniais jei dar reikia. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai svogūnų
  • šiek tiek žirnių (marinuoti)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų grybų (marinuoti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnus supjaustyti ir apkepinti alyvuogių aliejuje pagardinus druska ir pipirais. Į dubenį krėsti grybus, atvėsintus kepintus svogūnus su trupučiu aliejaus, marinuotus žirnelius, pagardinti prieskoniais jei dar reikia. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų