REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Visi džiovinti vaidiai padeda atlaisvinti vidurius, tad gali rinktis iš datulių, figų, džiovintų slyvų, razinų ir dar daugiau.  (nuotr. Fotolia.com)

Atsibodo ilgi uogienės gaminimo procesai? Norite nustebinti svečius išskirtiniais patiekalais? Tuomet pasigaminkite uogienę, kurios receptas labai paprastas ir turintis išskirtinį ingredientą.

21

Atsibodo ilgi uogienės gaminimo procesai? Norite nustebinti svečius išskirtiniais patiekalais? Tuomet pasigaminkite uogienę, kurios receptas labai paprastas ir turintis išskirtinį ingredientą.

REKLAMA

Uogienei reikės: 3 kg slyvų; 1,3 kg cukraus; 15-20 vnt. gvazdikėlių;

Gaminimas: Slyvas nuplauname ir išimame kauliukus. Ant perpjautų į kelias dalis slyvų užpilame cukraus. Išmaišome ir paliekame  apie 15-20 min, kad cukrus aptirptų.

Į puodą įdedame apie 15-20 vnt. gvazdikėlių ir verdame ant vidutinės ugnies, kol slyvos pakeičia spalvą. Turinį sudėliojame į iškaitintus stiklainius ir užsukame. Stiklainius su uogiene apverčiame ir po pledu šiltai parai laikome.

Patariama uogienę laikyti vėsioje patalpoje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų