Išdavė skaniausią lietinių blynų tešlą: užsirašykite iš karto

„Lietiniams mano ranka „atmušta“ ir juos su malonumu valgo ne tik anūkėliai, bet ir visa šeima. Taigi, kad lietiniai būtų gardūs, reikia teisingai užmaišyti tešlą, kad tešloje nebūtų gumuliukų, nes nuo to priklauso ir lietinių skonis. O ką jau kalbėti, kad paskui lietinius galima susukti su įvairiausiais įdarais, tiek saldžiais, tiek mėsos ar pikantiškais“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

Reikės: 0.5 l pieno, 1 kiaušinio, 200 gr miltų, ~ 1 v.š. cukraus (pagal skonį), žiupsnelio druskos.

Lietinių blynų receptas

Kiaušinį suplakiau šluotele, supyliau pieną ir miltus. Viską gerai šluotele išmaišiau, pagardinau cukrumi ir druska. Patarimas: jei nesigauna lietinių masės išmaišyti be gumuliukų, perliekit masę per sietelį! O dabar, kai lietinių masė paruošta, kepkite lietinius, sutepant keptuvę aliejumi.


Rašyti komentarą...
n
nuomonė
2021-09-27 12:20:54
Pranešti apie netinkamą komentarą
čia senas senas receptas, aš dar į tešlą įpilu aliejaus, tada nereikia sutepti keptuvės
Atsakyti
-20

P
Pelėda
2021-09-27 12:17:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
Ot, naujiena! Stebūklas, visi taip kepa.
Atsakyti
-24

c
chachacha
2021-09-27 11:58:07
Pranešti apie netinkamą komentarą
mano prosenelė tokius pačius gamino,senelė,mama.Turėtų būti autorei gėda,gal ne tarp žmonių gyvena.
Atsakyti
-24

SKAITYTI KOMENTARUS (57)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų