Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Lietiniams mano ranka „atmušta“ ir juos su malonumu valgo ne tik anūkėliai, bet ir visa šeima. Taigi, kad lietiniai būtų gardūs, reikia teisingai užmaišyti tešlą, kad tešloje nebūtų gumuliukų, nes nuo to priklauso ir lietinių skonis. O ką jau kalbėti, kad paskui lietinius galima susukti su įvairiausiais įdarais, tiek saldžiais, tiek mėsos ar pikantiškais“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Lietiniams mano ranka „atmušta“ ir juos su malonumu valgo ne tik anūkėliai, bet ir visa šeima. Taigi, kad lietiniai būtų gardūs, reikia teisingai užmaišyti tešlą, kad tešloje nebūtų gumuliukų, nes nuo to priklauso ir lietinių skonis. O ką jau kalbėti, kad paskui lietinius galima susukti su įvairiausiais įdarais, tiek saldžiais, tiek mėsos ar pikantiškais“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 0.5 l pieno, 1 kiaušinio, 200 gr miltų, ~ 1 v.š. cukraus (pagal skonį), žiupsnelio druskos.

Lietinių blynų receptas

Kiaušinį suplakiau šluotele, supyliau pieną ir miltus. Viską gerai šluotele išmaišiau, pagardinau cukrumi ir druska. Patarimas: jei nesigauna lietinių masės išmaišyti be gumuliukų, perliekit masę per sietelį! O dabar, kai lietinių masė paruošta, kepkite lietinius, sutepant keptuvę aliejumi.

Ačiū už receptą.
Na, o komentatoriai paskutiniu metu...velnių gūžta, tik ir dairosi prie ko prikibti, kam ką įžeidžiančio parašyti. Įtariu liūdna ir niūri realybė pas juos, virtualiai juk drąsu įžeidinėti "visų galų meistrai".
Ačiū, kad pasidalinate savo patirtimi. Neskaitykite, kas mepatika ir bus ramu. Daug zmoniu, kurie negerbia savęs.
Aš kai išplaku tešlą visada palieku pastovėti 10-15 min kai tešla subrinksta blynai būna skanesni...
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų