Išdavė skaniausią lietinių blynų tešlą: užsirašykite iš karto

Publikuota 2021.09.27 11:45

Ji 2021-10-04 19:17:04
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Autore dažnai kartoja:,,išdavė receptą", ,,išdavė""tą at aną.Tuo tarpu nieko naujo nepasako.Tiesa, dar vienas raktinis żodis:,,prakalbo''.   ATSAKYTI
Tomas 2021-10-02 13:28:25
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
JAU SENIAII ŽMONĖS TAIP GAMINA
Nenaujiena   ATSAKYTI
Jo 2021-10-02 09:43:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Visu pirma nereikia iš pradžiu supilti viso pieno, reikia kokia puse supilti ir gerai išmaišyti, o tada likusi piena ir neliks jokių gumuliukų, ir nereikės jokių sietelų. Dar rašo kad ranka ,,atmušta".   ATSAKYTI
Tadas 2021-09-30 16:35:58
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Labai blogas receptas,nes visi jį žino ,net popieriaus lapo gaila tokiom nesąmonem rasyti   ATSAKYTI
Gi 2021-09-30 15:56:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Tai kad visada taip kepu, o jau pasiruošiau užsirašyti, tfu na vas   ATSAKYTI
Užsirašėm 2021-09-30 12:23:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
iš karto :)   ATSAKYTI
O 2021-09-30 12:18:05
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
man skaniausia tiktai iš miltų ir vandens, vanduo turėtų būti labai šaltas, beveik ledinis, ir užmaišius leisti dar apie valandą pastovėti   ATSAKYTI
man skaniausiai tiktai iš miltų ir vande 2021-09-30 12:13:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
O   ATSAKYTI
Prisiminimas 2021-09-29 19:37:57
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Vilniuje, tada buvo Gorkio gatvė, buvo tokia blyninė. Kepdavo ir šituos lietinius, patiekdavo su trupučiu cukraus ir grietinės, patys pigiausi buvo, o su įdaru jau brangesni. Rodos, kainavo 15 kap.porcija. Seni, geri laikai. Blyninės lyg ir nebėra   ATSAKYTI
Aha 2021-09-30 12:27:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
@Prisiminimas nebėra...   ATSAKYTI
Joo 2021-09-30 15:58:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
@Aha Mes eidavom nuo vaivos sušilti žiemą ten arbata be cukraus 2 kapeikas kainavo  
Untanas 2021-09-29 16:17:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Gal kam tai įprasta valgyti, bet iškepti tikrai ne visi galite.. Ačiū autorei už receptą. Gal kritikuoti yra paprasčiau, nei pačiam ką nors padaryti ar pasiūlyti. Jei nuo ryto iki vakaro trolini internete lietiniams kepti tau laiko ba baaaaa.... Gesink šviesą    ATSAKYTI
Untanis 2021-09-29 16:14:49
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Gal kam tai įprasta valgyti, bet iškepti tikrai ne visi galite.. Ačiū autorei už receptą. Gal kritikuoti yra paprasčiau, nei pačiam ką nors padaryti ar pasiūlyti. Jei nuo ryto iki vakaro trolini internete lietiniams kepti tau laiko ba baaaaa.... Gesink šviesą    ATSAKYTI
Tiesa 2021-09-29 15:15:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nieko naujo.   ATSAKYTI
Ema 2021-09-29 09:39:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nesupratau ,kas cia naujo?   ATSAKYTI
Mano lietiniai 2021-09-28 17:27:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
2 kiaušiniai, apie 800g. miltų, 5 šaukštai alyvuogių aliejaus, 0,5 šaukštelio druskos, 0,5l. pieno, apue 0,5l šalto vandens (dalis vandens gali būti gazuoto, blynai bus puresni). Visus ingridientus (išskyrus vandenį) išmaišyti. Tešla bus labai tiršta, todėl neliks gumuliuku. Po truputį į tešlą pilti vandens, kol gausis nei per skysta, nei per tiršta tešla. Keptuvę sutepti lašinių gabalėliu, pamirkytu aliejuje.
Mums skaniausia susuktą blyną mirkyti spirgučiu, sviesto ir grietinės padaže:)    ATSAKYTI
800 g miltu?Tai cia kiek porciju? 2021-09-29 09:20:00
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
@Mano lietiniai As   ATSAKYTI
AUTORE TU DURNA 2021-09-28 17:18:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ha ha ha cia tai naujiena pasake gal kam idomu kas nera gyvenime blynu kepe :l    ATSAKYTI
Kepėjas 2021-09-28 12:30:55
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Kas udegą pakels   ATSAKYTI
Sm 2021-09-28 07:23:47
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Bet skaitote
O šiaip gerai kad rašo ,nes jaunimui labai reikalinga   ATSAKYTI
Vytautas 2021-09-28 00:04:34
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Reikia įpilti aliejaus ir pabaigai ką tik užvirusio vandens. Tada blynai lengvai verčiasi ir neplyšta   ATSAKYTI
Čiačia 2021-09-27 23:13:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nu blyn.ka dar naujo atskleidet?Juokas ima    ATSAKYTI
Sėkmės recepto autorei 2021-09-27 22:48:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ačiū už receptą.
Na, o komentatoriai paskutiniu metu...velnių gūžta, tik ir dairosi prie ko prikibti, kam ką įžeidžiančio parašyti. Įtariu liūdna ir niūri realybė pas juos, virtualiai juk drąsu įžeidinėti "visų galų meistrai".   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų