Rašyti komentarą...
Autore dažnai kartoja:,,išdavė receptą", ,,išdavė""tą at aną.Tuo tarpu nieko naujo nepasako.Tiesa, dar vienas raktinis żodis:,,prakalbo''.
JAU SENIAII ŽMONĖS TAIP GAMINA
Nenaujiena
Visu pirma nereikia iš pradžiu supilti viso pieno, reikia kokia puse supilti ir gerai išmaišyti, o tada likusi piena ir neliks jokių gumuliukų, ir nereikės jokių sietelų. Dar rašo kad ranka ,,atmušta".
Labai blogas receptas,nes visi jį žino ,net popieriaus lapo gaila tokiom nesąmonem rasyti
Tai kad visada taip kepu, o jau pasiruošiau užsirašyti, tfu na vas
iš karto :)
man skaniausia tiktai iš miltų ir vandens, vanduo turėtų būti labai šaltas, beveik ledinis, ir užmaišius leisti dar apie valandą pastovėti
man skaniausiai tiktai iš miltų ir vande
man skaniausiai tiktai iš miltų ir vande
O
Vilniuje, tada buvo Gorkio gatvė, buvo tokia blyninė. Kepdavo ir šituos lietinius, patiekdavo su trupučiu cukraus ir grietinės, patys pigiausi buvo, o su įdaru jau brangesni. Rodos, kainavo 15 kap.porcija. Seni, geri laikai. Blyninės lyg ir nebėra
@Prisiminimas nebėra...
@Aha Mes eidavom nuo vaivos sušilti žiemą ten arbata be cukraus 2 kapeikas kainavo
Gal kam tai įprasta valgyti, bet iškepti tikrai ne visi galite.. Ačiū autorei už receptą. Gal kritikuoti yra paprasčiau, nei pačiam ką nors padaryti ar pasiūlyti. Jei nuo ryto iki vakaro trolini internete lietiniams kepti tau laiko ba baaaaa.... Gesink šviesą
Į viršų