Jolanta atskleidė tikrų varškėčių receptą: išeina minkšti ir skanūs

„Kol neatradau šio recepto kažkur kažkada interneto platybėse, varškėčių beveik nekepdavau, nes gaudavosi kieti guminiai. O šie gavosi nuostabūs, minkšti puručiai, tikri varškėčiai“, – sako recepto autorė Jolanta.

Reikės: 250 g varškės; 2 kiaušinių; 3 v. š. grietinės; 1,5 stiklinės miltų (stengtis nepridėti per daug, kartais užtenka 1 su trupučiu); 1 v. š. cukraus; žiupsnelio druskos.

GAMINIMAS

Varškę sutrupinti į dubenėlį, įmušti kiaušinius, įdėti grietinę, druską ir cukrų, viską gerai išmaišyti ištrinti šakute. Po truputį berti persijotus miltus, suminkyti tešlą (man užtenka pamaigyti šakute).

Tešla būna šiek tiek lipni prie rankų, formuojame drėgnomis rankomis. Kepame ant įkaitintos keptuvės su šlakeliu aliejaus.

Šaltinis: worldrecipes.eu/ Visko po trupinėlį


Rašyti komentarą...
R
Rima
2021-09-25 16:07:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
Tai kad čia nieko naujo
Atsakyti
-9

B
Birute
2021-09-25 17:59:38
Pranešti apie netinkamą komentarą
Iseina minksti, o pareina turbut kieti. Gal rasykime , gaunasi minksti
Atsakyti
-13

P
Pragaro Kale
2021-09-25 13:52:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
Aciu Jolanta jus nuostabi, isgelbejote pasauli...!
Atsakyti
-1

SKAITYTI KOMENTARUS (17)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų