Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Įprasta kavą gardinti cukrumi ir pienu, kai kurie žino, kad verta įberti ir žiupsnelį druskos, tačiau yra ir daugiau ingredientų, kurie gali padėti sukurti išskirtinį skonį.

Įprasta kavą gardinti cukrumi ir pienu, kai kurie žino, kad verta įberti ir žiupsnelį druskos, tačiau yra ir daugiau ingredientų, kurie gali padėti sukurti išskirtinį skonį.

REKLAMA

Maltas cinamonas

Nuimtas iš atogrąžų augalų vidinės žievės, cinamonas yra tas prieskonis, kurį, ko gero, labiausiai siejame su kava. Cinamonas suteikia ne tik puikų skonį – įrodyta, kad jis kontroliuoja cukraus kiekį kraujyje ir gerina cholesterolio kiekį.

Kardamonas

Kardamonas yra populiarus prieskonis Viduriniuose Rytuose ir Indijoje, kur jis turi ilgą istoriją. Jame gausu antioksidantų ir tyrimai rodo, kad jis gali padėti kovoti su vėžiu, sumažinti uždegimus ir padėti virškinimui. Kavai šis prieskonis suteiks kartaus saldumo derinį.

Kakavos milteliai

Šokoladas jau seniai mėgstamas dėl savo skonio, tačiau tyrimai vis dažniau atskleidžia ir jo sveikas savybes. Kakavos milteliuose yra daug antioksidantų, kurie gali sumažinti kraujospūdį, rašoma homegrounds.co.

Kava turi būti kava, miltelius berkit į skalbimo mašiną
Čia tikriausiai Palmiros horoskopas receptas?
Įvairovė dar niekam nepakenkė ;o gryną kavą bet kada galima degustuoti - irgi kuo įvairesnę :-)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų