Rašyti komentarą...
Įdedu cinamono, medaus ir kokoso riebalų. Neužplikau, bet paverdu
Man labai patinka

Rytų šalyse turkiška kava paduodama paskaninta kardamonu ir cinamonu,be cukraus.Super skonis.Beje kavos tėvynė Afrika-Etijopija
Šeip man visai skanu su keliais mėtų lapeliais Užplikini ir įdedi Aišku šviežius
Kažkada teko baisiai bjauria kavą tokiu būdų taisyti
Ar sveika gerti verdantį actą?
Yra tokia knyga 365 būdai gerti kavą. Sužinotumėt labai daug. Dabar retai geriu kavą, bet jei geriu tai su kažkuo be nieko yra neskani ir karti, kartais naudoju šafraną, cikoriją, j.pipirus, kardamoną, cinamoną, tonka pupelių miltelių, anyžių, imbiero, medaus kartais įpilu migdolų pieno, klevų ar obuolių sirupo ir tt
Vėjai...kava ir iš aparato,o ne kokia užplikoma ir dar truputį meducio...pabandykite....
Druska ,nesamonė šlykšti kava
Įvairovė dar niekam nepakenkė ;o gryną kavą bet kada galima degustuoti - irgi kuo įvairesnę :-)
kokaino gal ibert?
@d Tą patį pamaniau
Čia tikriausiai Palmiros horoskopas receptas?
Į viršų