REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šis troškinys pas mus namuose būna ko gero dažniausiai gaminamas, nes jį mėgsta visi. Net mažoji, kuri šiaip jau atsisako mėsos,šį troškinį valgo ir prašo pakartoti. Tai elementarus, paprastas troškinys, bet jis toks panašus į mums patinkančius balandėlius, o dar taip greitai pagaminamas“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Šis troškinys pas mus namuose būna ko gero dažniausiai gaminamas, nes jį mėgsta visi. Net mažoji, kuri šiaip jau atsisako mėsos,šį troškinį valgo ir prašo pakartoti. Tai elementarus, paprastas troškinys, bet jis toks panašus į mums patinkančius balandėlius, o dar taip greitai pagaminamas“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Kopūstų troškiniui reikės: 500 g kalakutienos faršo; 300 g kopūsto; 200 g ryžių; 2 morkos; 1 poras; 4 šaukštai pomidorų padažo; 1/2 aitrios paprikos; pagal skonį druskos; pagal skonį pipirų(naudojau baltuosius); 2 šaukštai aliejaus.

Puode, kuriame ruošite troškinį įkaitiname aliejų. Dedame tarkuotas morkas, smulkintą porą ir pakepinti, kol suminkštės. Sudedame kalakutienos faršą ir kepiname, kol sušoks į gabaliukus ir iškeps. Į puodą dedame smulkintus kopūstus, beriame ryžius, dedame pomidorų padažą, gardiname druska, pipirais.

Pilame apie 600 ml vandens(galima daržovių sultinio) ir uždengus dangčiu troškiname apie 15–20 min. ant vidutinės kaitros. Jei reikia, įpilame vandens. Dedame aitriąją papriką ir patroškiname dar 5 minutes.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų