troškinys

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „troškinys“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „troškinys“.

Šis kopūstų troškinys idealiai tiks tokiems orams: sotu, skanu ir greita

„Apie šią sriubą–troškinį: soti, skani (primena kažkiek balandėlius) ir greitai pagaminama. Maltą mėsą naudokite kokią mėgstate ar kokios turite namuose. Tačiau šioje sriuboje yra vienas slaptas ingredientas, kuris šiai sriubai suteiks labai skanų poskonį“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.
2024-04-24

Ar išdrįstumėte paragauti? Šiame restorane patiekiama 79 metų senumo sriuba

Ar išdrįstumėte paragauti net 79 metų senumo sriubos? Bankoko mieste Tailande galima užsukti į apdovanojimus pelniusį restoraną „Wattana Panich“ ir jame užsisakyti 49 metų senumo jautienos ir ožkos sriubą. Sriubą, kuri apibūdinama kaip „skani ir aromatinga“, taip pat turinti „tikrą skonio gelmę, kurią sunku paaiškinti“, virė trys restorane dirbančių virėjų kartos. Tuo metu Japonija gali pasiūlyti net 79 metus virusį troškinį.
2024-04-22

Šis perlinių kruopų ir mėsos troškinys nepaliks abejingų: rašykitės receptą

„Tuštinu maisto atsargų spinteles ir vietoj bulvių į troškinį kviečiu perlines kruopas. Patikėkite mes bulvių mėgėjai, šalime troškinyje jų nepasigedome“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida. Porcijos 4. Užtruksite daugiau nei 1 val: 1,5 st perlinių kruopų; 1 morka; 1 svogūnas; 2 skiltelės česnako; 500 g kiaulienos kumpio; 300–500 ml sultinio / vandens; 30 g sviesto; 1 a. š. džiovintų žolelių; Druskos pagal skonį; Žiupsnis juodųjų pipirų; Šlakelis aliejaus.
2024-04-17

Šis daržovių troškinys nepaliks abejingų: vienas, du ir yra

Augaliniai produktai – neatsiejama visavertės mitybos dalis. O ar pasiryžtumėte bent kartą per savaitę išmėginti naujus augalinius patiekalus? Kartu su organizacija „Gyvi gali“ ir  projektu „Nori gali“ padėsime Jums į savo racioną įtraukti daugiau vaisių, daržovių, kruopų, ankštinių produktų. Jūsų dėmesiui – veganiškas šios savaitės patiekalas.
2024-03-07

Šis Odetos troškinys sužavės visą šeimą: rekomenduoja išbandyti

„Dakbokkeumtang (korėjietiškas vištienos troškinys). Man labai patiko. Toks labai paprastas, bet skonio prasme labai skanus. Gaminsiu tikrai dar ne kartą ir jums rekomenduoju“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta. Reikės: 700 g vištienos kulšelių be odos ir kaulų; 1 svogūnas; 1 morka; 4 bulvės; 1.5 l vištienos sultinio; 1 šaukštas alyvuogių aliejaus; 1 nedidelis pundelis svogūno laiškų; 1/2 šaukšto raudonojo kario pastos.
2024-02-21

Šį troškinį kirs visa šeima: pigu, greita ir skanu

Garsusis virtuvės šefas Gian Luca Demarco su TV3 laida „La maistas“ tęsia skaniausias kulinarines keliones po Lietuvą ir dalinasi neatsivalgomų patiekalų receptais. Šįkart Gian Luca priėmė 10 eurų iššūkį ir parodė, kaip pasigaminti pigią, greitą ir skanią vakarienę penkiems asmenims, neišleidžiant daug pinigų.
2024-01-30

Ragina išbandyti šį troškinį: skonis nenuvils

Ankštinių daržovių karis kokosų padaže tiks tiek pietums, tiek vakarienei: kai už lango pilka, tebūnie daugiau spalvų mūsų lėkštėse. Jį lengvai ir greitai pasigaminsite, nes raudonieji lęšiai greitai išverda, be to, skubant galima panaudoti ir konservuotus, o šaldytiems žirneliams paruošti reikės tik kelių minučių. Sveikatai palankios mitybos konsultantė, gydytoja dietologė dr.
2024-01-29

Gian Lucos vakarienė 5 asmenų šeimai – vos už 10 eurų: skanu ir nebrangu

Nauji metai neretai prasideda nuo pažadų sau – pavyzdžiui, sveikiau maitintis ar daugiau taupyti. Ir nors dažnai girdime, kad būtent tokie pažadai vienas kitam prieštarauja, šio sekmadienio TV3 laidoje „La maistas“ Gian Luca Demarco įrodys kitaip.
2024-01-26

Šis kopūstų troškinys – mėgstamiausias: ragina išbandyti receptą

„Kai už lango šalta,kad net tvoros braška, visada yra gerai namuose turėti šilto, sotaus troškinio. Visada kai šalta ar lietus aš mėgstu gaminti tokį maistą. Šis troškinys yra mano pats mėgstamiausias, nes labai mėgstu raugintus kopūstus. O čia dar susipina ir kiti skoniai. Antiena tampa minkšta, o alaus lieka geras toks poskonis. Galite drąsiai naudoti ir nealkoholinį“, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.
2024-01-18

Atrado superinį perlinių kruopų troškinį: kartosite ne kartą

„Tuštinu maisto atsargų spinteles ir vietoj bulvių į troškinį kviečiu perlines kruopas. Patikėkite mes bulvių mėgėjai, šalime troškinyje jų nepasigedome“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida. Porcijos 4. Užtruksite daugiau nei 1 val: 1,5 st perlinių kruopų; 1 morka; 1 svogūnas; 2 skiltelės česnako; 500 g kiaulienos kumpio; 300–500 ml sultinio / vandens; 30 g sviesto; 1 a. š. džiovintų žolelių; Druskos pagal skonį; Žiupsnis juodųjų pipirų; Šlakelis aliejaus.
2024-01-15
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų