REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

30 metų virėju dirbęs dėdė pasidalijo auksiniais virtuvės patarimais, kurie pravers bene kiekvienai šeimininkei. 

30 metų virėju dirbęs dėdė pasidalijo auksiniais virtuvės patarimais, kurie pravers bene kiekvienai šeimininkei. 

REKLAMA

1. Verta užmerkti svogūną vandenyje 15 minučių prieš gaminant salotas. Jis praranda savo perteklinį aštrumą!

2. Prieš pradėdami virti kavą, įberkite į ją žiupsnelį druskos ir žiupsnelį cinamono. 

3. Dėkite į salotas stambią druską. Tai gerina patiekalo skonį kelis kartus.

4. Į bet kokias salotas dėkite druską paskutiniu momentu, iškart prieš patiekiant. 

5. Būtinai dėkite druskos į tešlą, net jei tai tešla saldiems pyragams! Truputis druskos tešloje gerina jos kokybę: kepiniai gerai laikys formą, bus stangrūs ir malonaus skonio.

6. Kad paruoštumėte idealią kiaušinienę, ruoškite ją ne tik ant aliejaus, bet ir ant vandens. Kai baltymas ima stingti, įpilkite į skardą truputį vandens. Kiaušinienė nepridegs apačioje, bus žymiai naudingesnė ir švelnesnio skonio. Taip pat pabandykite sūdyti ne kiaušinienę, o aliejų, ant kurio ji kepa!

REKLAMA
REKLAMA

7. Kotletai bus sultingi ir labai skanūs, jei vietoj duonos į faršą dėsite paniravimo džiūvėsėlius.

8. Prieš kepant mėsą, sausai nušluostyk mėsos gabaliukus – traški plutelė užtikrinta!

9. Jei jūs nemėgstate pupelių, pabandykite patroškinti jas aluje. Kartu su kepta mėsa ir daržovėmis tokios pupelės bus stulbinančiai apetitiškos.

10. Jei sutepsite mėsą garstyčiomis, likus 2–3 valandos iki paruošimo, ji bus labai sultinga.

Šaltinis: worldrecipes.eu

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų