Audronė atrado gaiviausią šaltibarščių receptą: sugaišite vos kelias minutes

Šaltibarščiai su ledukais – 100% atgaiva. Parėjusi iš miesto, puoliau gaminti šaltibarščius, tai greičiausias ir lengviausiai pagaminamas patiekalas alkiui ir troškuliui numalšinti. Žinoma, šaltibarščiai skaniausi yra šalti, bet nelabai turėjau laiko laukti kada jie šaldytuve gerai atvės, todėl ekspromtu sumąsčiau juos atvėsinti ledukais! Beje, valgydama dar įsimečiau ir krapų, šaldytų ledukų formelėse. Patikėkit, bet atgaiva 100%. Gardu, gaivu, o svarbiausia, kad sugaišau vos kelias minutes“, – rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė Audronė.

„Šaltibarščius tikrai mokate gaminti, net nežinau ar reikalingas receptas Vistik dalinuosi receptu, nes tikrai žinau, kad mano sekėjų tarpe yra ir jaunų šeimininkučių, kurioms galbūt jis pravers“, – sako ji.

Gaivių šaltibarščių receptas

Jums reikės:

2 l šaltibarščių kefyro, 200 ml natūralaus jogurto (nebūtina), 0.5 kg virtų/tarkuotų burokėlių, 2–3 agurkų, svogūnų laiškų, šviežių krapų, persilado, druskos, ledukų.

Gaminimo eiga:

Į dubenį sudėjau tarkuotus burokėlius, smulkiai pjaustytus agurkus, krapus, svogūnų laiškus.

Supyliau kefyrą, jogurtą, pagardinau persiladu, druska ir išmaišiau.

Prieš patiekiant, atskirai į dubenėlį sudėjau kelis ledukus ir kietai virto pjaustyto kiaušinio.

Šaltinis: „Gamink su Audrone


Rašyti komentarą...
o
o kiek žmonių..
2021-07-06 12:36:16
Pranešti apie netinkamą komentarą
...gali žinoti kas tas persiladas,jei jau rašai,tai rašyk lietuviškai,o tai lietuvių kalboje tokio žodžio NĖRA.
Atsakyti
-2

Žinau
2021-07-07 00:25:37
Pranešti apie netinkamą komentarą
Persiladas yra plačiai paplitęs, žinomas, todėl paprastai neverčiamas 3 prieskonių mišinys: petražolės, jūros druska ir česnakas.
Atsakyti
0

N
Nieko naujo
2021-07-07 07:31:50
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kima
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (3)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų