REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Varškėčiai su lašiša, tiks tiek pietums, tiek greitai vakarienei pagaminti. Tai labai svarbu, nes tokiu geru oru mažiausiai norisi tupinėti virtuvėje“, – rašo Audronė.

Varškėčiai su lašiša, tiks tiek pietums, tiek greitai vakarienei pagaminti. Tai labai svarbu, nes tokiu geru oru mažiausiai norisi tupinėti virtuvėje“, – rašo Audronė.

REKLAMA

Varškėčiai išties gaunasi sotūs, o juos galite patiekti su daržovėmis ar tiesiog padažiuku.

Reikės:

180 gr. varškės, ~ 30 gr. sūdytos lašišos, 1 kiaušinio, 2 v.š. viso grūdo avižinių miltų (galite naudoti ir kvietinius, tik jų reikės kiek daugiau ~3 v.š.), prieskoninių žolelių ( krapų, petražolių ), česnako granulių, žiupsnelio druskos (pagal skonį), lydyto sviesto kepimui

Gaminimo eiga:

Varškę ir kiaušinį sumaišiau.

Mažais gabaliukais supjausčiau lašišą ir sudėjau į varškės/kiaušinių masę. Viską pagardinau prieskoniais, subėriau miltus ir gerai išmaišiusi formavau varškėčius (jei masė kiek lips prie rankų, jas sudrėkinkite vandeniu).

Varškėčius kepiau keptuvėje ant lydyto sviesto, juos vis pavartant iki iškeps.

„Iš recepte nurodytų produktų kiekio gavosi 4 varškėčiai. Paprasta. Greita. Gardu“, – priduria Audronė.

Šaltinis: „Gamink su Audrone“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų