Atskleidė tiesą: ar reikia prieš perkant pastuksenti į arbūzą?

Prasidėjus karščio bangai sunku sugalvoti, ką valgyti. Puikiu išsigelbėjimu gali tapti arbūzas – jis puikiai atgaivins. Tačiau dažnai parsinešę šį vaisių iš parduotuvės ir perpjovę nusiviliame, nes jis būna ne toks saldus ar prinokęs, kaip norėtųsi. Jeigu pasinaudosite šiais patarimais, daugiau taip nusivilti nebeteks.

„TikTok“ vartotoja @evelynjuanrezoofficial atskleidė, kaip parduotuvėje išsirinkti patį geriausią arbūzą.

Pirmiausiai Evelina sako, kad ant vaisiaus būtinai turi būti ryškios linijos, kurios rodo vaisiaus augimą. Taip pat ant žievės turi būti ir didelė geltona „dėmė“.

Atkreipkite dėmesį į garsą

Tačiau pats svarbiausias dalykas yra garsas, kuris atsiranda, kai patapšnojate arbūzą, rašo metro.co.uk. Garsas turi būti skardesnis, lyg arbūzas būtų tuščiaviduris. Norėdama tai įrodyti ji parodo pavyzdį su arbūzais.

Vaizdo įraše Evelina sako: „Taigi vienas iš šių arbūzų yra labai gerai sunokęs, o kitam reikia dar šiek tiek laiko. Paklausykite... Girdite, antras arbūzas skamba skardžiau. Tai reiškia, kad arbūzas bus sultingas“.

Žmonės buvo tikrai sužavėti šio paprasto triuko. Evelina komentaruose pridūrė, kad dabar žmonės nebeturės pasiteisinimo, kodėl nenupirko skanaus arbūzo.


Rašyti komentarą...
R
Rima
2021-07-26 07:14:02
Pranešti apie netinkamą komentarą
Skardus garsas atsiranda prieš pradedant rausti arbūzo vidui. Duslesnis garsas kai jau įtrūkes jo vidus. Geltona dėme atsiranda sunokus. Kai kurių veislių odelė dryžių neturi ar turi vos matomas. Skonis labai priklauso nuo augimo sąlygų.
Atsakyti
0

V
Vidmantas
2021-07-25 22:25:06
Pranešti apie netinkamą komentarą
Garsas turi būti duslesnis, tai parodo jog arbuze yra daugiau vandens jis sumokės.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (2)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų