• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Artėjančios šv. Kalėdos šeimininkes įpareigoja suktis virtuvėje ir bandyti ieškoti gurmaniškų atradimų, kurie nudžiugintų šeimą ir svečius. Vienas tokių atradimų - ryžių rutuliukai, kuriuos siūlo tinklaraštininkė Ingrida, savo feisbuko grupėje „Ingridux virtuvėlė“. Taip pat ant šventinio padėklo - įdaryti kiaušiniai ir krepšeliai.

Artėjančios šv. Kalėdos šeimininkes įpareigoja suktis virtuvėje ir bandyti ieškoti gurmaniškų atradimų, kurie nudžiugintų šeimą ir svečius. Vienas tokių atradimų - ryžių rutuliukai, kuriuos siūlo tinklaraštininkė Ingrida, savo feisbuko grupėje „Ingridux virtuvėlė“. Taip pat ant šventinio padėklo - įdaryti kiaušiniai ir krepšeliai.

REKLAMA

Jums reikės:

Ryžių kamuoliukams

200 gramų ryžių, 200 gramų fermentinio sūrio, 16 vnt krabų lazdelių, 2 česnako skiltelių, druskos ir pipirų, 2 virtį kiaušinių, migdolų riešutų, tepamo česnakinio sūrio. 

Į ryžius sutarkuojame visus produktus per burokinę tarką, išmaišome su tepamu sūriu. 

Formuojame rutuliukus ir į vidų dedame po vieną migdolo riešutą. Apvoliojame trintuose migdolų trupiniuose. 

Įdarytiems kiaušiniams

Kiaušinius išverdame, nulupame, išimame trynius. Juos sumaišome su smulkiai pjaustyta lašiša ir majoneu. Konditeriniu maišeliu įdarome baltymus ir įdedame raudonų ikrų. 

Įdarytiems krepšeliams

Vieną avokadą, česnako skiltelę, alyvuogių aliejų ir citrinų sultis sutrinam elektriniu blenderiu. Masę konditeriniu maišeliu įdarom krepšelius, dedame ant viršaus lašišą.   

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų