• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Neretai daugelis žmonių laukia iki paskutinės minutės ir tik tada perka lėktuvų bilietus, nes tai yra vienas iš būdų nusipirkti pigų skrydį. Viena iš pagrindinių problemų, susijusi su tuo, yra ta, jog tuomet išlieka tam tikra rizika, ir kartais gali būti sunku rasti ką nors išties tinkamą. Ne taip jau dažnai pavyksta gauti puikius paskutinės minutės pasiūlymus kaip tai būdavo prieš kelerius metus. Jei šiandien tikitės gauti gerą paskutinės minutės pasiūlymą, turite lanksčiai žiūrėti į savojo kelionės tikslo vietą ir datą, kuriuos gali tekti koreguoti, rašo etours.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutinės minutės lėktuvų bilietai ir jų nauda.

Pagrindinis privalumas perkant paskutinės minutės lėktuvų bilietus yra tas, kad galite nusipirkti juos daug pigiau nei kainuotų standartinis bilietas - kartais net už mažiau nei pusė kainos. Daugelis iš mūsų džiaugtumėmės bet kokiu lanksčiu sandoriu, nes yra sunkoka su pinigais. Dar vienas malonus dalykas, susijęs su paskutinės minutės lėktuvo bilietais yra tas, kad jūsų kelionės planai bus daug labiau spontaniški, ypač jei jums ypatingai nerūpi, jūsų galutinio tikslo vieta. Sužinojimas, jog išvykstate atostogauti pačią paskutinę minutę gali iš tikrųjų tapti jaudinančiu įvykiu.

REKLAMA

Paskutinės minutės lėktuvų bilietai ir jų trūkumai.

Dėl saugumo problemų daugelyje šalių dabar neįmanoma nusipirkti paskutinės minutės bilietų į keletą vietų, ir tai yra pagrinde dėl teroristinių išpuolių Jungtinėse Valstijose. Viena iš pagrindinių paskutinės minutės lėktuvų bilietų problemų yra ta, kad gana dažnai nerasite nieko tinkamo.

Liūdna, kai nekantriai laukdami išvykimo, suprastumėte, jog įstrigote namuose. Ir jei jūs jau turite nusipirkę vizą, reikalingą į kai kurias šalis, galite likti netik be kelionės, bet ir su finansiniais nuostoliais.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų