• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Makalius.lt pradeda naują rubriką – nuo šiol rekomenduosime labiausiai lankomus ir Makaliaus keliautojų mėgstamus viešbučius. Pradėjome nuo Koso saloje esančio „Anthoula Hotel 1*“, o dabar jūsų dėmesiui ne vieno keliautojo jau aplankytas ir laiškais giriamo „Stenna Apartments 2*“.

REKLAMA
REKLAMA

Netoli nuo paplūdimio (apie 200 m, beje, iki kurio neteks eiti per kalnus) įsikūręs viešbutis Stenna Apartments 2* puikiai tiks ieškantiems pigių savarankiško maitinimo atostogų Koso saloje, Kefalos miestelyje. Stenna Apartaments 2* viešbutyje yra 19 apartamentų, 2 aukštų pastate. Beje, visada rasite vietos automobiliui.

REKLAMA

„Apsistojome antrame aukšte, iš balkono buvo matyti Egėjo jūra. Nerealus jausmas pusryčiauti žiūrint į tokį grožį. Apartamentai buvo gan paprasti, bet su virtuve (ir šaldytuvu, virduliu), oro kondicionieriumi (mokamu) ir balkonu. Maistą gaminomės patys. Produktų pirkome vietinėse krautuvėlėse. Dviviečiuose apartamentuose buvo miegamasis su dvejomis atskiromis lovomis. Kambarį tvarkė kas dvi dienas. Tvarkomas buvo švariai. stenna apartments kefalos kos

REKLAMA
REKLAMA

Viešbutis prie Kamari paplūdimio, bet atokiau nuo pagrindinės gatvės, tad vieta rami. Bet vienas dalykas nepatiko – ant balkono durų tuomet nebuvo jokio apsauginio tinklelio, tad nakčiai teko uždaryti duris arba naudotis elektriniu prietaisu nuo uodų (parduoda beveik visuose parduotuvėse, tikrai veiksmingas). Viešbutis arti jūros, nuosavo baseino ten nėra, galima pasivaikščioti iki čia pat esančio kito viešbučio, kuriame yra baseinas“, - pasakojo Koso saloje atostogavusi Irena.

Jei nenorėsite gaminti patys, galėsite apsilankyti netoliese esančiuose restoranuose ar baruose. Nakvynės kaina šiame viešbutyje liepos mėnesį siekia vos apie 40 litų už naktį asmeniui dviviečiame kambaryje. Viešbutis puikiai tiks ir šeimoms (patogu gyventi dviem tiek trims asmenims). Žinoma, jei norite ilsėtis be rūpesčių, tuomet verčiau rinkitės Kipriotis Hippocrates 4*.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų