• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2024-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2024-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

REKLAMA

Šį kartą astrologė Vaiva Budraitytė papasakojo, kas laukia Ožiaragio Zodiako ženklo ateinančiais metais.

Vaiva, kas Ožiaragio Zodiako ženklo atstovų laukia profesinėje srityje?

Visi metai tinkami savęs realizavimui ir tikslų darbe siekimui. Ypač seksis tiems Ožiaragiams, kurie draugauja su šiuolaikinėmis technologijomis, atviri kardinalioms, revoliucinėms permainoms. Jau nuo pirmų sausio dienų galite pajusti, kad į darbą einate kaip į šventę, jausitės darbingi ir pakylėti, kovo mėnesį galite tikėtis aukšto įvertinimo, pripažinimo.

Sėkmingiausi periodai darbe nusimato kovą, gegužę, rugsėjį, lapkritį. Nuo pavasario jums susiklostys palanki situacija, kai galėsite pakeisti darbą į įdomesnį ar geriau apmokamą, o neturintys darbo lengvai susirasti jus tenkinančias pareigas.

REKLAMA
REKLAMA

Labai sėkmingas periodas nusimato jūsų versle, senos veiklos palankiai klostysis lyg savaime be didesnių pastangų, tad turėsite laiko ir galimybę pradėti naują verslą.

REKLAMA

Labai tiks viskas, kas susiję su nekilnojamu turtu, statybomis, intelektualių namų kūrimas, taip pat visos veiklos susijusios su aukštomis technologijomis. Taip pat labai palankūs metai kurti bendras su užsieniu įmones ar įkurti naują įmonę kitoje šalyje. Taigi nusimato daug judesio, labai darbingi aktyvūs metai – tik sukitės.

Visą periodą neturėtumėte skųstis pinigų stoka, nusimato pajamų iš skirtingų šaltinių, o tie, kurie dar per jauni esate, kad dirbtumėte ir užsidirbtumėte, tikrai šiais metais sugebėsite kažką veikti, kad užsidirbtumėte daugiau nei kišenpinigiai.

REKLAMA
REKLAMA

Tad visi Ožiaragiai, nepriklausomai nuo amžiaus, gali tikėtis gerai apmokamos veiklos. Tie, kurie valdo didelius pinigus gali tikėtis sėkmės biržoje ypač pirmą metų pusę. Na, o kurie mėgstate gyventi be rizikos –pirkite loterijos bilietus.

Kokie metai laukia studentų, gimusių po Ožiaragio ženklu?

Palanku mokytis, kas visiškai nauja ar jums neįprasta. Net abiturientai paskutinę minutę gali pakeisti nuomonę ką studijuoti ir savo pasirinkimu pritrenkti artimuosius.

Na, bet raktinis žodis yra mokytis, tad šie metai toje srityje bus sėkmingi, tik netingėkite. Taip pat palankūs metai vienu metu studijuoti kelias specialybes ar rinktis koncentruotas studijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar Ožiaragių kitais metais laukia sėkmė meilėje?

Visi metai palankūs kurti, pirkti, statyti didesnius namus. Šie metai tiesiog tobulai tinka pradėti sodybos rekonstrukciją ar įsikurti su šeima kaime. Visas periodas tinkamas susituokti, susilaukti palikuonių. Drakoniukai jums atneš daug džiaugsmo.

Sutikti savo antrą pusę, didesnė tikimybė iki birželio mėnesio, ypač atkreipkite dėmesį kur ir su kuo sutinkate Naujuosius, su kuo praleisite šventines savaites, nes likimas net tuo periodu gali pateikti meilės srityje malonių staigmenų.

Šie metai visai netinkami santykiams be įsipareigojimų, ar kazanoviškoms linksmybėms. Sėkmingiausi meilės srityje bus, tie, kas į santykius žiūri labai rimtai ir atsakingai.

REKLAMA

Pastaraisiais metais daugelis susirūpino ir savo sveikata. Ar kitais metais Ožiaragių gera sveikata neapleis?

Didesnių rūpesčių šioje srityje gali būti pirmą metų pusę, tad teks save riboti maitinantis ir pramogaujant. Jei tektų daryti kokią operaciją, geriau rinktis pavasarį – tada viskas sugis, kaip ant šuns, net nebeprisiminsite, kad sirgote. Visus metus lengviau bus atsikratyti žalingų įpročių  nei paprastai.

Ji glušesnė, negu galvojau.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų