• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2024-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2024-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

REKLAMA

Šį kartą astrologė ir būrėja Vaiva Budraitytė papasakojo, kas laukia Šaulio Zodiako ženklo ateinančiais metais.

Ko Šaulio Zodiako ženklo atstovai gali tikėtis darbinėje srityje?

Šie metai labai tinkami įvairioms permainoms, tad taip trokštamo stabilumo nenusimato. Visus metus palankiau būti samdomu darbuotoju, nei dirbti savarankiškai. Ypač dėl darbo turėsite pasukti galvą rugpjūčio, rugsėjo mėnesį.

Šie metai išgrynins jūsų siekius, poreikius, darbinius tikslus ateičiai. Sudėliosite gaires, kaip pasiekti darbinio komforto, pasiekti pripažinimo. Nuo birželio gali sukilti visos neigiamos emocijos ir jūs su trenksmu mesite nemėgstamą darbą. Puiku jei taip pasielgsite, nes jau po mėnesio formuosis naujos galimybės, atsiras nauji pasiūlymai, svarbiausia – nebijokite permainų.

Verslininkams tikrai nėra labai lengvi metai, nusimato daug netikėtų pasikeitimų, teks suktis nuo ryto iki vakaro, o rezultatai gali ne visada tenkinti. Išradingumas ir kantrybė bus šių metų jūsų devizas. Sėkmingesni būsite iki gegužės pabaigos, tad visus sunkiausius darbus planuokite tuoj po Naujųjų metų.

REKLAMA
REKLAMA

Ypač atsargūs būkite jei jūsų verslas susijęs su nekilnojamu turtu statybos, miškas, žemė ir t.t. taip pat žemės ūkis. Galite nutraukti bendradarbiavimą su senu partneriu ar nutraukti seniai nenaudingą sutartį.

REKLAMA

Labiau kaupimo metai. Pinigų bus, bet elgtis su jais privalėsite labai apdairiai. Šie metai nepalankūs lošti biržoje, rizikuoti didesnėmis ar net mažomis sumomis. Taip pat negalima investuoti į jokius tolimą perspektyvą turinčius projektus.

Taip pat periodas netinkamas finansuoti politikus ar su tuo susijusius asmenis. Balandį, gegužę galite prisijungti prie naujos bendraminčių komandos, kuri dieną ir naktį galvos, kaip padidinti pinigines įplaukas, finansus.

Kaip seksis studentams, gimusiems po Šaulio ženklu?

Visus metus bus sunkiau susikaupti, sunkiau spręsite ką ir kur studijuoti. Valstybinių egzaminų metu taip pat teks labai daug mokytis, įdėti pastangų, nes per fuksą nepraslysite. Tad jei esate mokinys, būtinai nusiteikite rimtai kovai gaunant atestatą.

REKLAMA
REKLAMA

Studentams kartais tokiu periodu net palanku stabdyti studijas, daryti pauzę. Nepatenkinti studijų kokybe ar specialybe taip pat turės galimybę studijas pakeisti į norimus dalykus. Taigi supratote – metai labai margi ir nevienareikšmiai, tad be rimtų sisteminių pastangų nieko nepasieksite.

Kaip seksis šiam Zodiako ženklui meilėje?

Šeimoje jausitės pakankamai gerai, būsite mylimi, globojami. Daug dėmesio skirsite vaikams ir artimiesiems. Palankūs metai planuoti namų pakeitimus, didinimus, naujų namų pirkimus. Palankiausia šiais metais tik viską suplanuoti, o įvykdyti 2025 metais. Visus metus didesnį rūpestį jums kels vyresnio amžiaus giminės, nei jūsų vaikai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Labai didelių pasikeitimų metai. Visus metus bus palanku atsiriboti nuo varginančių santykių, susirasti naują meilės objektą. Santuokai ar kitokiems įsipareigojimams nepalankus metas, visas iškilmes reikėtų atidėti iki 2025 metų. Vedusios poros gali išgyventi šeimos krizę, bet rimtesnių pasekmių nenusimato.

Ar turėtų Šauliai 2024 metais pasaugoti sveikatą?

Reguliarūs apsilankymai pas gydytojus dėl visokių smulkmenų lydės jus visus metus. Žmonės sako, kad girgždantis medis ilgiau gyvena – taip ir su jumis, tai viena, tai kita, tai trečia, o kažko rimtesnio gydytojai neras. Labai tinkamas sanatorinis gydymas, sveikatos gerinimo kursai stovyklos, žodžiu – teks patiems įdėti pastangų, tabletės bus bejėgės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų