• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2024-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2024-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

REKLAMA

Šį kartą astrologė Vaiva Budraitytė papasakojo, kas laukia Mergelės Zodiako ženklo ateinančiais metais.

Vaiva, kas Mergelės Zodiako ženklo atstovų laukia darbų srityje?

Šiais metais karjeros nepadarysite, teks tenkintis pasiektais rezultatais, saugoti pasiektas aukštumas. Tad visus metus reikės stengtis, kad nepakliūtumėte valdžiai į nemalonę, netaptumėte intrigų auka ir nereikėtų ieškoti sau naujo darbo.

Visus metus mažiausiai rūpesčių turės žmonės dirbantys aukštų technologijų srityje, net jei netikėtai tektų keisti darbą, tai praeis lengvai ir be streso. Palankiausi mėnesiai jūsų karjerai – tai vasaris, gegužė, liepa, spalis, lapkritis, tais periodais galite tikėtis, kad darbe pasieksite geresnių rezultatų ir būsite pagirti.

Kad būsite pagerbti pinigine išraiška – maža tikimybė. Tad kantrybė ir ištvermė darbe, turi šiais metais būti geriausios jūsų draugės.

REKLAMA
REKLAMA

Iki birželio viskas klostysis pakankamai neblogai, kovą galite pasirašyti jūsų verslui svarbią sutartį. Ypač džiaugsis tie, kurių įmonės veikla susijusi naujausios kartos vaistais, ypač sudėtingų aparatų, mechanizmų taisymas ir gamyba.

REKLAMA

Nuo rugpjūčio geriau nieko naujo versle nediegti, nekeisti, neimti verslo paskolų. Net taip gali atsitikti, kad tuo periodu kažkiek net sumažinsite verslo apimtis. Šie metai skirti užfiksuoti, išsaugoti jau pasiektus rezultatus, kad vėliau galėtumėte su didele jėga kilti į viršų.

Visus metus palankiau būti samdomu darbuotoju, nei kažką veikti savarankiškai, tad jei šiai dienai neturite verslo, tai ir nepradėkit, nes pastovios, garantuotos darbinės pajamos, kad ir mažesnės, bus geriausia jūsų gyvenimo 2024 metais garantija.

Šie metai neskirti dideliems, stambiems pirkiniams, ypač jei tam reikia skolintis. Taip pat labai nepalanku išleisti pinigus namų remontui, turiu omenyje, kad geriau, net nepradėti, nes viskas strigs, nepaaiškinamai atsiras brokas, pinigai bus išmesti į balą. Taupymas bus didžioji šių metų dorybė.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip seksis studentams, gimusiems po Mergelės ženklu?

Viskas neblogai, tik egzaminų metu galite pritrūkti sėkmės, teks atsakingai ruoštis kiekvienam patikrinimui, nes per fuksą nepraslysite.

Abiturientams puiki žinia – tuo metu, kai bus valstybiniai egzaminai, planetos jums bus palankios, tad pakankamai lengvai gausite aukštesnį balą, na, bet rudenį teks įtempti visas proto galias, kad gautumėte jus tenkinantį rezultatą. Rudenį jums gali šauti į galvą mintis stabdyti studijas – neteisinga mintis...

O kas laukia Mergelių meilėje?

Kaip sakoma, turi vaikų – turi problemų, neturi ar negali turėti vaikų – taip pat problema. Visais atvejais šiais metais papildomų rūpesčių vaikų tema neišvengsite. Ypač daug rūpesčio gali kelti paaugę mokyklinio amžiaus vaikai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Malonesnis metas, kai pakankamai gerai sutarsite – bus pirma metų pusė, tad visus svarbiausius sprendimus, susijusius su atžalomis, spręskite iki liepos mėnesio. Visoms šeimyninėms iškilmėms metai nėra palankūs.

Šiais metais palankiausia patikrinti savo santykių tvirtumą, nusiteikimą vienas kito atžvilgiu, nes išbandymų santykiuose bus, tad jei ištversite vienas kito netobulumus visus 2024 metus, tai sekančiais metais galėsite drąsiai tuoktis ar kitaip įteisinti savo buvimą kartu.

Naujos meilės gali nesuteikti norimos emocijos, jausmų pliūpsnio. Taip pat šiais metais bus šiek tiek sunkiau  užmegzti naujus ryšius. Kazanovos turėtų pasisaugoti, nes visi pertekliniai nuotykiai bus su pasekmėmis.

REKLAMA

Šiais metais visi susirūpino savo sveikata. Ar gera sveikata Mergelių neapleis ir kitąmet?

Visus metus teks žiūrėti ką valgote ką ir kiek geriate, ar pakankamai ilsitės. Sveikata turėtų būti stabili, bet visus metus lys visokios smulkmenos, tad norint Drakono metais jautis puikiai, teks įdėti pastangų ir sutelkti visą valią.

Jei turėsite susiplanuoti kažkokią rimtesnę medicininę procedūrą, venkite tai daryti rugpjūtį, rugsėjį, gruodį. Gydymuisi ir puikių rezultatų pasiekimui tinkamesnė pirma metų pusė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų