• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2024-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia 2024-aisiais metais? Iki pat Naujųjų metų sutikimo jums pateiksime prognozes visiems Zodiako ženklams.

REKLAMA

Šį kartą astrologė Vaiva Budraitytė papasakojo, kas laukia Liūtų Zodiako ženklo ateinančiais metais.

Vaiva, kas Liūtų Zodiako ženklo atstovų laukia darbų srityje?

Visus svarbiausius reikalus susijusius su jūsų karjera tvarkykite nuo liepos mėnesio. Iki to, net jei versitės per galvą, jokio norimo efekto nebus, tik išvaistysite energiją. Ypač būkite budrūs vasarį, kovą – tuo metu jūsų priešai ar konkurentai bus pakankamai aktyvūs, tad galite nukentėti dėl intrigų.

Jei viskas nebetenkina, nei pareigos, nei atlygis, o gal tiesiog nusibodo vykdoma veikla, darbo ieškokite ar jį keiskite ne anksčiau rugpjūčio mėnesio. Puikiausių rezultatų sulauksite metų pabaigoje, o gruodį, net gausite ypač patrauklių ir pelningų pasiūlymų ateičiai. Metų antra pusė ypač palanki Liūtams politikams.

REKLAMA
REKLAMA

Iki balandžio mėnesio nedarykite jokių rimtesnių pertvarkymų versle. Ne tik pertvarkymų, bet ir investicijas reikėtų atidėti balandžio mėnesiui. Nenustebkite ir nesinervinkite jei iki kovo pabaigos sumažės klientų ar užsakymų, rodos viskas strigs.

REKLAMA

Tam, kad kažką pajudintumėte, reikės įdėti ženklai didesnes pastangas, nei įprastai. Nuo liepos vėl būsite sėkmingi ir dideliais žingsniais kilsite į kalną. Gruodį suvedę rezultatus pamatysite, kad įmonė baigė metus labai sėkmingai. Jūsų verslui antra metų pusė sėkmingesnė.

Didžiausios įplaukos turėtų jus džiuginti sausį, balandį, birželį, rugpjūtį, gruodį. Visos neplanuotos, netikėtos pajamos nusimato antrą metų pusę, o visus Drakono metus, su nedideliais svyravimas, bus pastovios. Metai jums netinkami imti paskolas, net namų statybai, palaukite palankesnio periodo. Tai metai, kai reikia mėginti atsiimti visas skolas iš savo skolininkų – turi pavykti.

REKLAMA
REKLAMA

Kaip seksis studentams, gimusiems po Liūto ženklu?

Jūsų zodiako ženklas priskiriamas prie pačių protingiausių, norinčių ir sugebančių mokytis. Pavasarį moksluose gali kažkiek nesisekti, strigti atsiskaitymai, bet vėliau viskas dėliosi kuo puikiausiai.

Ypač sėkmę pajusite antrą metų pusę. Taip sutaps, kad mokslo metų pradžia, jūsų ženklui bus ypač palanki ir sėkminga ir tai tęsis iki pat metų pabaigos. Jei esate žali studentai – neįsijauskite į tą legendinį studento gyvenimą, nes iki pat liepos – tai jums kels pavojų.

O kas kitais metais Liūtų laukia meilėje?

Jei sprendžiate dilemą, kada palankiausia kurti šeimą, tai jums žvaigždės rekomenduoja, tai daryti nuo rugsėjo iki gruodžio. Materializuoti vaikus geriausiai nuo liepos vidurio, tad išvažiavę atostogauti dviese, galite parvažiuoti trise.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Na, jei neplanuojate vaikų, tai tas metas palankus įsigyti augintinį. Nuo gegužės didesnį rūpestį jums gali kelti vyresni giminaičiai, kuriais privalėsite pasirūpinti ar tiesiog suteikti vienkartinę pagalbą. Visus metus ne tik šeima, bet ir giminės reikalaus jūsų dalies dėmesio.

Norėsite ir galėsite įsimylėti, mylėti nuo birželio, iki to tik trumpalaikiai mažaverčiai meilės nuotykiai. Jei jau turite šalia savęs žmogų tai geresni, šiltesni santykiai nusimato antrą metų pusę, o metų pradžioje galimas net atšalimas ar tiesiog rutininis santūrumas. Piršlyboms ir kitiems rimtiems pasiūlymams rinkitės metų pabaigą.

Šiais metais visi susirūpino savo sveikata. Ar gera sveikata Liūtų neapleis ir kitąmet?

Visus metus bus visokių smulkių nesklandumų, bet juos tikrai galima pagydyti, ištaisyti vaistažolių arbata ir masažu. Sausį, vasarį gali tekti paišlaidauti perkant kelialapį į sanatoriją ar SPA.

Visais atvejais išlaidos dėl sveikatos bus malonios. Drakono metų vidurį nusimato išlaidos dėl artimųjų sveikatos. Metų pabaiga labai tinkama visoms intervencinėms grožio procedūroms.

Kas laukia dvynių o rašo apie liūtus
Antraštė neatitinka turinio
Antraštė neatitinka turinio
Tai Liūtų ženklas ar Dvynių. Kodėl žmonės taip greit nudurnėjo,
Sita nuo proto nusokusi Budraityte turi but gydoma psichiatrinej ligoninej, o ne leista jei reikstis informavimo priemonese ?!!!
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų