Paprastai gardus šašlykų marinatas: išeina minkšti ir be galo sultingi

Savaitgalį planuojate išsikepti gardžių šašlykų? Tuomet išbandykite juos marinuoti šiuo būdu, kuriuo su skaitytojais dalijasi tinklaraščio „Skanūs kąsneliai“ autorė.

Kiaulienos šašlykas (Nuotr. Skanūs kąsneliai)

Reikės: 1,5–2 kg kiaulienos sprandinės; 1 v.š. šaukšto su kaupu smulkių garstyčių; 2–3 v.š. aliejaus nuo saulėje džiovintų pomidorų; 1 a.š. česnako miltelių; 1 a.š svogūno miltelių; druskos pagal skonį.

Mėsą supjaustyti gabaliukais. Dėti prieskonius (išskyrus druską) ir gerai įtrinti rankomis mėsą. Marinuoti pora valandų. Prieš pat kepant pagardinti druska.

Kepti ant žarijų ar orkaitėje, kol apskrus. Skanu su marinuotais svogūnais.


Rašyti komentarą...
B
Benas
2020-07-19 02:40:01
Pranešti apie netinkamą komentarą
O tai tu galvoji kad tie vaistai ir tos vakcinos toj sprandineje tik ir pasilieka, o visos kitos dalys jau švarios?
O tai kai tau i uzpakali vaistus leidzia, tai irgi tik subinej tie vaistai cirkuliuoja, o po kūną neišnešiojami jau?
Nu glūpa boba.
Atsakyti
-4

.
.
2020-07-22 07:24:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
Šiaip tai čia buvo šašlykų receptas. Nei apie koroną, nei apie s......ę nereikia rašyti
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (4)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų