REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Gegužės 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Jeigu įklimpote į problemas, susigaudyti situacijoje gali padėti teisinės žinios, specialisto konsultacija. Neapsiribokite vien reikalais, skirkite dalelę laiko ir širdies jus mylintiems bei tiems, kuriems reikia dėmesio, užuojautos.

Jautis

Gana daug laiko šiandien atims darbas. Galite patirti emocinę įtampą dėl nelengvų įsipareigojimų. Galbūt kažkas jums pateiks staigmeną, kurią priimsite ne itin noriai, nors ji turėtų išeiti į naudą.

Dvyniai

Tikriausiai daug dėmesio skirsite draugams ir pažįstamiems bei mėgstamai veiklai. Kažkieno tarpininkavimas, palaikymas gali išgelbėti jus nuo nemalonaus posūkio arba tiesiog pakreipti palankia linkme.

Vėžys

Diena bus kupina neaiškumų, nerimo. Prieš ko nors imantis pravartu įvertinti savo jėgas ir galimybes, nes jūsų energetinis potencialas bus gana mažas. Beje, jūsų paslaptingumas, delsimas gali suteikti jums privalumų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galimas prieštaringai vertinamas poelgis, iššūkis, slaptas palankumas. Prieš ko nors imdamiesi pagalvokite apie pasekmes ir ar tikrai to norite.

REKLAMA

Mergelė

Ši diena jums turėtų būti gana produktyvi. Daug galvosite apie finansinius, turtinius interesus. Pastangos pasiteisins ir duos naudos jums bei tiems, dėl kurių stengiatės.

Svarstyklės

Nusimato įvairūs susitikimai, susitarimai. Daug bendrausite telefonu, internetu. Išties svarbu neužsisklęsti nuo tų, kuriems reikia draugiško patarimo, paguodos ar tiesiog gero žodžio. Stenkitės palaikyti gerus santykius su aplinkiniais.

Skorpionas

Artimieji gali sukelti rūpesčių, susijusių su sveikata, turtu. Būkite atsargūs kelyje ir nesusipykite su jums svarbiais žmonėmis, net jei jų nuomonė, elgesys jums šiek tiek nepatiktų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galimi reikalai, susiję su vaikais, pramogų verslu, kūryba. Jus gali pakviesti į pobūvį, renginį, kuris pareikalaus išlaidų įvaizdžiui bei dovanoms. Šiek tiek kantrybės, dosnumo, ir jums pavyks laimėti norimo asmens ar publikos dėmesį.

Ožiaragis

Gali paaiškėti kontaktų, bendradarbiavimo siekimo ar nutraukimo motyvai. Galbūt šiek tiek nerimo kels sveikata. Turbūt susidomėsite racionalia mityba, dieta, įvaizdžiu, sveikatos stiprinimu.

Vandenis

Diena prieštaringa. Nors reikalus galima atlikti greitai ir sėkmingai, bet labai lengva juos ir sugadinti. Iš dviejų variantų ar galimybių pasirinkti geresnę gali būti sudėtinga.

Žuvys

Šiandien teks vykdyti finansinius įsipareigojimus, atiduoti skolas ir pasistengti jas atgauti, jei esate paskolinę kitiems. Galite mėginti įgyvendinti savo erotines svajones.

Vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų