REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadienio žvaigždės iš Zodiako ženklų pareikalaus nemenkų pastangų – reikės ne tik tinkamai priiminėti sprendimus, bet taip pat ir pasisaugoti.

Sekmadienio žvaigždės iš Zodiako ženklų pareikalaus nemenkų pastangų – reikės ne tik tinkamai priiminėti sprendimus, bet taip pat ir pasisaugoti.

REKLAMA

Avinas

Vargu ar pavyks šiandien išspręsti jums svarbų klausimą, bet dėl to nesukite sau galvos: tai ne pats geriausias metas nervintis. Būkite apdairesni su pinigais, ypač jei turite reikalų su užsieniečiais, labiau pasaugokite savo turtą.

Tauras

Būkite tolerantiškesni visuomeninei nuomonei. Prisiminkite praeities pamokas, tai padės aptikti visai neblogą išeitį. Tik netvarkykite reikalų, susijusių su stambiais pinigais. Neskubėkite pykti ant savo poros: ar pakankamai suvokiate savo partnerio elgesio motyvus?

Dvyniai

Daugiau pasikliaukite likimu, net jei tai bus panašu į fatalizmą. Tiks tvarkyti reikalus, tik mažiau nervinkitės patys ir nenervinkite tų, nuo kurių priklauso reikalo sėkmė. Venkite sukelti įtampą šeimoje.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Neplanuotos kliūtys, netikėtos problemos su partneriais, bet jus sutiksite galinčių pasitarnauti jums tarpininkų: į pagalbą ateis seni draugai.

REKLAMA

Liūtas

Nenorėkite savo problemų perkelti kitiems (ypač šeimai): šiuo metu tik jūs patys sau padėsite, tad mažiau skųskitės. Gali neribotam laikui būti atidėti jūsų finansiniai planai.

Mergelė

Nebūkite tikri, kad viską žinote, kad jums viskas suprantama. Daugiau pasikliaukite nuojauta, senų draugų nuomone.

Svarstyklės

Jums gali būti priminta sena skola, o patiems priminti skolininkui jo pareigos nepatartina. Nekurkite šiandien ir finansinių planų, nesiskolinkite, venkite įsipareigoti finansų srityje.

Skorpionas

Jus gali suklaidinti priešai, konkurentai ar tiesiog suinteresuoti asmenys. Neskubėkite apsispręsti: stigs teisingos informacijos ir jūsų pačių objektyvumo. Nesivelkite į politinius, religinius debatus, ginčus dėl vaikų auklėjimo. Nerizikuokite vairuodamas.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Mažiau pretenzijų reikškite savo tėvams, verčiau pamąstykite, kaip galite pagelbėti artimiesiems, ką gero galite nuveikti šeimos labui.

Ožiaragis

Neblogas metas, jei nebūsite labai patiklūs tvarkydami piniginius reikalus (ypač su užsieniečiais) ir užsispyrę ginčydamiesi, nesipyksite su tais, kuriuos mylite. Daugiau dėmesio skirkite vaikams.

Vandenis

Būkite atidesni skaičiuodami pinigus, vairuodami automobilį. Pasistenkite kantriau reaguoti į antrosios pusės priekaištus, ypač susijusius su išlaidavimu ar neištikimybe.

Žuvys

Galite neteisingai įvertinti santykius su antrąja puse, nesuvokti, kas su jumis, o kas prieš jus. Nepriimkite svarbių finansinių sprendimų: jums trūks objektyvios informacijos bei geros valios.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų