REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Astrologija (nuotr. 123rf.com)

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia naująją savaitę? Pateikiame jums išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams. 

36

Trokštate sužinoti, kas jūsų laukia naująją savaitę? Pateikiame jums išsamią prognozę visiems Zodiako ženklams. 

REKLAMA

AVINAS. Tų, kurių Saulės padėtis stipri, laukia paaukštinimas. Nepaisant rutinos, darbas jus džiugins, nuoširdžiai bendrausite su pavaldiniais. Galimas naujas uždarbio šaltinis ar netgi naujas darbas, apie kurį seniai galvojate. Norėsis mylėti ir būti mylimiems. Dar ne vėlu suskubti į pramoginius renginius. Pasilinksminimuose galimos meilės intrigos. Tikėtina, kad pramogos piniginę gerokai pratuštins, tad gali tekti pakratyti kiaulę taupyklę.

JAUTIS. Svarbiausi bus reikalai, susiję su namais, šeima, ypač tėvais. Daugiau laiko leisite šeimos rate, su artimaisiais, vengsite visuomeninių renginių, stengsitės, kad namai taptų jaukesni, mielesni. Geras laikas pradėti statybas, persikraustyti į savus namus, jei nusprendėte negyventi kartu su tėvais. Visa intelektinė veikla vyks iš namų, kontaktams megzti panaudokite internetą, socialinius tinklus.

REKLAMA
REKLAMA

DVYNIAI. Laukia daugybė reikalų, įvairių veiklų. Nusiteikite tam, kad teks išspręsti daug klausimų, todėl būsite priversti daug bendrauti. Kelionių planai, mokslo perspektyvos, gyvenamosios vietos pakeitimas – pagrindinės sritys, kuriose teks veikti vienu metu. Palankus metas aktyviam poilsiui su šeima arba bendraminčių kompanija. Tikėtinos komandiruotės ir dalykinės išvykos.

REKLAMA

VĖŽYS. Labiausiai rūpės piniginiai, materialiniai dalykai, nes pastaruoju metu jūsų išlaidos tikriausiai viršijo pajamas. Tinkamas metas naujo uždarbio šaltinio paieškoms. Tačiau rizikingus pasiūlymus verčiau atmeskite. Pasistenkite būti taupesni, šeimyniški. Erzins darbinė rutina, tad galite panorėti keisti darbą. Beje, laikas tam palankus: galima nauja, geriau apmokama pareigybė. Jei planuojate kurti verslą, ši savaitė – ideali.

LIŪTAS. Trykšite gyvenimiška energija, būsite charizmatiški ir patrauklūs aplinkiniams. Tad svarbu noriai ir nesavanaudiškai bendrauti, kilniai reaguoti į tuos, su kuriais teks kontaktuoti. Taip pat pasistenkite neužmiršti ir savęs mylimo. Intuityviai jausite aplinkinius, tai padės jums rasti išeitį iš bet kokios nervingos situacijos. Santūrumas, kuklumas – savybės, kurias dauguma jau galbūt ir pamiršo, vėl taps jūsų savastimi.

REKLAMA
REKLAMA

MERGELĖ. Nemažai pastangų pareikalaus jėgų ir energijos palaikymas. Galite jausti, kad problemos pribaigė, kad bendrauti nesinori. Tik nepradėkite gailėti savęs. Verčiau apsidairykite aplink ir pamatysite tuos, kuriems reikia jūsų pagalbos ir palaikymo. Šiuo metu, balansuojant ant vienatvės ir siekio dalytis mintimis ribos, jums gali kilti idėja sukurti savo verslą, aiškiai išsakyti lūkesčius ir netgi surasti rėmėjų.

SVARSTYKLĖS. Suaktyvėjusi apribojimų, vienatvės, paslapčių ir priešų sritis, tad nepradėkite naujų projektų – jie bus pasmerkti nesėkmei. Nepatartina keisti darbo. Apskritai geriau nedarykite staigių judesių, venkite radikalių pokyčių savo gyvenime. Koncentruokitės į tai, kas vyksta jūsų sąmonės gelmėse, įsiklausykite į intuiciją. Tinkamas metas mokytis ezoterikos arba bent jau pabūti vienatvėje. Galimi nedideli materialiniai sunkumai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

SKORPIONAS. Dabar svarbiausia – karjera. Kai kurie gerai padirbėjote ir jau džiaugiatės rezultatais. Jei dar norite pagerinti savo finansinę padėtį ir karjeros sėkmę, imkitės daugiau iniciatyvos. Negalima laukti, kol vadovybė atkreips dėmesį į jus ir pateiks įdomų pasiūlymą, patys pabandykite dažniau pasisakyti ir įsitraukti į pokalbį. Tikėkitės pažinčių, įvairių kontaktų. O kad karjera nesugadintų santykių, paaiškinkite savo antrajai pusei apie darbo krūvį ir, tikėtina, būsite suprasti.

ŠAULYS. Atsiras galimybė tiesiog pradėti viską nuo pradžios. Daugelis galite susidomėti kai kuriais neįprastais klausimais, filosofija ar įvairiais dvasiniais mokymais. Išaugs kai kurių toli esančių žmonių vaidmuo jūsų gyvenime. Tai gali būti ir verslo, ir santuokos partneriai. Galimi santykiai su užsieniečiu. Kai kurie iš esmės pakeis savo profesinės veiklos apimtį arba nuspręs persikelti į nuolatinę gyvenamąją vietą kitoje šalyje.

REKLAMA

OŽIARAGIS. Galite įsivelti į idėjinį konfliktą, tad verta sustiprinti tolerancijos ir kompromisų radimo įgūdžius. Sėkmingai užbaigsite visus pradėtus darbus. Kai kas gali pakeisti darbo vietą, pakilti į aukštesnę ir geriau apmokamą poziciją. Venkite tuščių pažadų. Tinkamas metas santykiams sutvirtinti, santuokai. Mėgaukitės intymumu, bendravimu su savo antrąja puse. Jei rūpinotės savo sveikata, dabar neteks nerimauti. Galimos sąnarių ir raumenų problemos.

VANDENIS. Svarbiausia bus užmegzti ryšius su įvairiais žmonėmis, sureguliuoti santuokinį gyvenimą. Būkite dėmesingi tiems, kurie yra šalia. Bendraudami rasite atsakymus į jus jaudinančius klausimus. Jei jaučiate, kad seniai metas ką nors pakeisti savo gyvenime, veikite dabar. Yra tikimybė nusivilti partneriais, nes realybė ne visada atitinka iliuzijas ir lūkesčius. Lengvai išsilaisvinsite iš abejonių, ir tai bus startas naujai profesinei viršūnei arba verslo plėtrai.

REKLAMA

ŽUVYS. Būsite kupini jėgų ir pasitikėjimo savimi, galėsite išlaikyti pasiekimus, nors lengva nebus. Tikėtina įtampa tarp bendradarbių, todėl patartina apsiriboti bendravimu vien darbo klausimais. Stenkitės neprovokuoti konfliktų darbo vietoje. Jūsų partneriui gali nepatikti, kad iš darbo grįšite pavargę ir sudirgę. Jei nesugebėsite suvaldyti asmeninių emocijų, jos gali išsiveržti audringai. Dėl to kai kurie neišvengsite intrigėlės su bendradarbiu, o tai, žinoma, santykiams nepadės.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų