• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
351
Slapta užsukę į apleistą ligoninę aptiko šokiruojantį radinį

Kiekvienos išvykos į gamtą metu, vakare susėdus prie spragsinčio laužo yra būtina pasakoti šiurpias ir su vaiduokliais susijusias istorijas. Juk taip smagu yra gąsdinti savo artimus ir draugus, tiesa?

351

Kiekvienos išvykos į gamtą metu, vakare susėdus prie spragsinčio laužo yra būtina pasakoti šiurpias ir su vaiduokliais susijusias istorijas. Juk taip smagu yra gąsdinti savo artimus ir draugus, tiesa?

REKLAMA

Nors kai kuriems ši veikla yra išties smagi, kai gerai pagalvoji, istorijų herojais tapę maži vaikai išties baugina. Jų kūnams amžiams gulint po žeme, atsiskyrusios sielos klaidžioja tarp gyvųjų ir bando užbaigti tai, ko nespėjo.

Jei jums patinka siaubo istorijos, būtinai perskaitykite šiuos šiurpą keliančius pasakojimus, apie kurių tikrumą spręskite patys.

Naujojo Orleano vaiduokliai

Naujasis Orleanas – apleistomis ir šiurpą keliančiomis vietomis garsėjantis miestas. Prie to prisideda ir pačiame centre esantis Andrew Jackson viešbutis.

REKLAMA
REKLAMA

Jį dar XIX a. pasiglemžė didelis gaisras, kurio metu žuvo ir keli ten gyvenę vaikai. Nors viešbutis yra visiškai atstatytas ir šiuo metu priima svečius, teigiama, jog daugelis jo lankytojų yra matę pasiklydusius ir verkiančius vaikų vaiduoklius, naktimis vaikštinėjančius pastato koridoriais.

REKLAMA

San Antonio geležinkelis

Teksaso valstija taip pat turi kelias išsigąsti priverčiančias legendas. Viena tokių yra susijusi su miltais ir automobiliu. Transporto priemonę apibarsčius miltais ir ją palikus ant geležinkelio bėgių įvyks kai kas tikrai šiurpaus. Kaip teigia legenda, kadaise ant geležinkelio bėgių žaidžiusią vaikų grupelę mirtinai sužalojo jais važiavęs traukinys. Net jei šiandien automobilį paliksite ant bėgių ar šalia jų, draugiškos vaikų šmėklos pastums jį į šalį, o ant automobilio matysis jų pirštų ir rankų antspaudai.

REKLAMA
REKLAMA

Raudantis Little Moreton namo vaikas

Anglijos kaimuose gausu senovinių pilių ir didelių namų, kurie šiais laikais paversti muziejais, viešbučiais ir kitais lankytinais objektais, todėl nuostabos nekelia ir tai, kad ten galima užfiksuoti ir paranormalių reiškinių. Češyre, Anglijoje esančio Little Moreton namo lankytojai naktį gali sutikti vaiko vaiduoklį, kuris vakarus leidžia raudodamas pastato koplytėlėje.

Verkiančio vaiko tiltas

Svarbu paminėti, kad taip JAV vadinamas ne vienas tiltas. Šį vardą jie pelnė dėl aplink jį dažnai girdimų vaiko verkšlenimą primenančių garsų. Tiesa, už to slypi gan šiurpi legenda. Vienas baisiausių tiltų stovi Oklahomos mieste Andersone. Pasakojama, jog vieną jauną merginą nuolatos prievartavo jos tėtis. Judviejų nelauktas atžalas naktį ji išmesdavo būtent prie šio tilto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Švytintis berniukas

Švytinčio berniuko fenomenas tikrai kelia siaubą. Taip vadinamas bet koks pasirodęs nuogo ir švytinčio vyro vaiduoklis, iškylantis iš niekur ir taip pat greitai išnykstantis. Teigiama, jog švytintys berniukai yra laikomi lemties pranašais. Kai pas vieną anglų lordą pasirodė būtent šis fenomenas, jis taip išsigando, jog pats sau persipjovė gerklę.

Nuotraukose užfiksuoti vaiduokliai vaikai

Pen-Y-Lan namas Anglijoje yra labai populiari vaiduoklių medžiotojų vieta. Senoviniame pastate, kaip teigiama, gyvena mergaitės ir berniuko vaiduokliai, kurie itin dažnai pasirodo languose. Juos ne kartą yra pavykę įamžinti ir fotojuostoje.

REKLAMA

Viktorijos laikų šmėklos

Viena Anglijoje gyvenanti mama norėjo nufotografuoti į medį įsikabarojusius savo sūnus. Išryškinus nuotrauką paaiškėjo, jog kitame nuotraukos kampe slepiasi Viktorijos laikų vaiko siluetas.

„Negalėjau patikėti. Stovintis vaikas vienoje rankoje laikė lanką ar kažkokį apvalų daiktą. Tai mane labai išgąsdino“, - sakė ji.

Nematomi vaikai

Vašingtonas taip pat garsėja nesuskaičiuojamu kiekiu vaiduoklių. Jei kada nors lankysitės Old Stone name, galite išgirsti ten žaidžiančių vaikų balsus ir juoką.

Niles kanjono vaiduokliai

Ši istorija yra išties šiurpi. Jei vieni automobiliu nakties metu važiuosite Niles kanjono keliu, esančiu Kalifornijoje, šalikelėje išvysite mergaitę, dėvinčią išleistuvių suknelę. Tie, kurie pasisiūlė ją pavėžėti, teigė, jog po kelių minučių ji tiesiog išnykdavo.

REKLAMA

Veidas televizoriaus ekrane

Pensilvanijos valstijoje, Duarte mieste gyvenanti šeima teigė, jog jų namuose gyvena ne vienas, o du vaiduokliai. Vienas jų vaikštinėdavo iš kambario į kambarį ir šaukdavo savo mamą, o kitas stebėdavo juos iš išjungto televizoriaus ekrano.

Vaiduokliški šviesuliai

Pasak moters, vardu Penny, ji ir jos tėvas nuolatos matydavo po namus judančius, ryškiai šviečiančius šviesulius. Vienas jų, prieš išnykstant, trumpam įgavo vaiko siluetą.

Vaiduokliai juodomis akimis

XIX a. pradžioje atokiose Anglijos vietovėse įsivyravo difterija, pareikalavusi nesuskaičiuojamo kiekio vaikų gyvybių. Visi jie turėjo bendrą bruožą – dideles juodas akis. Teigiama, jog dar ir dabar tose vietose klajoja jų šmėklos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šnipų namas

Šis XVII a. Thomaso Whitlocko pastatytas namas, kaip teigiama, yra labiausiai vaiduoklių apsėstas pastatas visoje šalyje. Jo lankytojai ne kartą yra matę pievoje žaidžiančias vaikų šmėklas, jų, apsirengusių ne šio amžiaus drabužiais, siluetus.

Maldaujantis berniukas

Airijoje esančios pilies liekanose, kaip teigiama, klajoja jauno berniuko, prašančio pinigų, vaiduoklis. Manoma, kad būtent taip jis pragyveno savo paskutines dienas.

Poeto vaiduoklis

Garsus poetas W.B.Yeatsas labai mėgo vaiduoklių seansus. Kartą jam pavyko susisiekti su jauno berniuko vaiduokliu, nuolatos pasirodančiu jo žmonai Georgia. Ji teigė, jog išvydęs vaiduoklį jis visas išbalo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų