• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Deborah Hodge  (nuotr. facebook.com)

Ką turėtų daryti mama, kai jai išėjus iš dušo, į vonios kambarį įsliūkina jos atžala – prisidengti ar ne?

24

Ką turėtų daryti mama, kai jai išėjus iš dušo, į vonios kambarį įsliūkina jos atžala – prisidengti ar ne?

REKLAMA

4 vaikų mama Deborah Hodge (44 m.), gyvenanti Sidkupe, Jungtinėje Karalystėje, teigė, jog po savo namus, net kai juose yra jos vaikai, ji dažnai vaikšto nuoga. Ji mano, kad taip savo atžalas moko didžiuotis savo kūnais, skatina teisingą ir sveiką požiūrį į žmogaus figūrą bei nuogumą.

Buvusi mokytoja nuoga ne tik gamina maistą, tvarko namus, bet ir atidaro duris į jas pasibeldusiems asmenims.

Prieš savo sūnų Felixą (21 m.) ir dukras Ellą (15 m.), Issy (11 m.) bei Amelią (4 m.), net jei retkarčiais tai priverčia juos raudonuoti iš gėdos, moteris nežada pridengti savo, kaip pati vadina, drebančių kūno dalių, mat ji nori, kad jos vaikai užaugtų savo odoje jausdamiesi patogiai.

„Mačiau, ką nepasitikėjimas savimi ir savo išvaizda daro mokyklas lankantiems berniukams ir mergaitėms. Daugelis vaikų gėdijasi savo kūnų, nes jie nėra tokie, kaip vaizduojami įvairiuose žurnaluose. Jie savęs nelaiko tobulais. Prie to prisidėjo ir socialiniai tinklai, kuriuose vis dažniau vaizduojami neva idealūs kūnai. Jei tėvai gėdijasi patys savęs ir dėl to po namus nevaikšto nuogi, jie turėtų žinoti, kad jų atžalos gali užaugti nepasitikėdami savimi arba nekenčiantys to, kaip atrodo“, - sakė Deborah.

REKLAMA
REKLAMA

Ji pridūrė, kad dėl tokių savo įsitikinimų jos vaikams teko raudonuoti. Kai pas juos svečiuodavosi draugai, Deborah ne kartą yra pasirodžiusi visiškai nuoga.

REKLAMA

„Vyriausia mano dukra Ella, prieš atidarant duris, kad apsaugotų mane ir savo draugų akis, garsiai pareiškia, jog užsimesčiau kokį drabužį. Ji nenori, kad jos draugai netyčia nepamatytų mano nukarusių krūtų“, - juokėsi moteris.

Toks auklėjimo būdas puikiai veikia

Deborah teigė, jog savo kūną ji visada mylėjo.

„Išėjusi iš dušo ir ieškodama rankšluosčio, pakeliui aš dar surinkdavau žaislus, padėdavau su namų darbais, užsikaisdavau virdulį ir netgi atidarydavau duris svečiams. Aš labai greitai sušildavau, mane tai be galo erzina, todėl dulkių siurbliu valyti kilimus, šluostyti dulkes, gaminti maistą ar tvarkyti miegamąjį pradėjau be drabužių. Vaikai prie to jau įprato, o susigėdę vyriausieji liepia apsivilkti“, - tęsė ji.

REKLAMA
REKLAMA

11-metė Issy sakė norinti, kad mama dažniau dėvėtų drabužius. Ji teigia, jog Deborah visuomet ieško priežasties būti nuoga ir išlaisvinti krūtis.

„Jei noriu pasikviesti draugų, turiu jiems liepti palaukti lauke, kol aš tuo tarpu patikrinu ar po namus mama nevaikšto nuoga. Ji teigia, jog taip mus moko pamilti savo kūnus. Mes mylime save, tad gal jau ji galėtų kažką apsirengti?“, - pasakojo Issy.

„Mano mama turėtų suprasti, kad yra toks dalykas, kaip per daug nuogo kūno“, - pridūrė paauglė Ella.

Tačiau Deborah mano, jog jos nuogos mamos įvaizdis ir auklėjimas puikiai veikia, kadangi visi jos vaikai į savo kūnus žiūri teigiamai, jie nebijo užduoti net ir pačių nepatogiausių klausimų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Sūnus Felixas į šį keistą mamos įprotį žiūri kiek atlaidžiau. Jis teigia, jog mama sensta išties gracingai.

„Žinau, jog mano kūnas turi iškilimų, krūtinė yra nebe tokia standi, kaip anksčiau, tačiau, jei atvirai, toks jau tas gyvenimas. Mažoji Amelia mane dažnai pralinksmina. Jei virtuvėje ruošiu maistą, pirštu ji bakstelės man į šlaunį ir paklaus, kas tai. Atsakau jai, kad tai – strijos. Vyresnėms dukroms pradėjus krizenti, parodau, už kurias strijas yra atsakingos būtent jos“, - sakė Deborah.

Pamatyti išskirtinę apsinuoginusios D. Hodge fotosesiją galite čia: https://www.thesun.co.uk/fabulous/5681922/mum-naked-in-front-of-kids/

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų