• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Virtų bulvių kukuliai su mėsa (nuotr. asm. archyvo)

Šaltomis bei darganotomis rudens dienomis labai norisi ko nors šildančio ir skalsaus. Kaip tik tokią idėją tv3.lt skaitytojams siūlo tinklaraščio ,,Ingridux virtuvėlė“ autorė Ingrida. 

4

Šaltomis bei darganotomis rudens dienomis labai norisi ko nors šildančio ir skalsaus. Kaip tik tokią idėją tv3.lt skaitytojams siūlo tinklaraščio ,,Ingridux virtuvėlė“ autorė Ingrida. 

REKLAMA

Ji įsitikinusi, kad virtų bulvių kukuliai su mėsa yra tikrasis vaikystės skonis, todėl ragina ir jus pasimėgauti šiuo gardžiu, sočiu ir lengvai pagaminamu patiekalu. 

Jums reikės:

8-9 didelių, neluptų ir virtų bulvių, 5 v.š. miltų, 1 kiaušinio, 2 v.š. krakmolo, 2 v.š. tirpdyto sviesto, druskos. Įdarui prireiks 500 gramų kiaulienos, 100 gramų rūkytų lašinukų, 50 ml grietinėlės. 

Virtas bulves nulupame ir sumalame per mėsmalę. Dedame tirpdytą sviestą, įmušame kiaušinį ir įberiame miltus. Viską gerai išminkome. Virtą mėsą sumalame du kartus su lašinukais. Į mėsą pilame grietinėlę ir išmaišome. 

Iš bulvių masės formuojame paplotėlį, įdedame faršo ir formuojame kukulius. 

Kukulius apvoliojame krakmole. Į pasūdytą ir verdantį vandenį sudedame kukulius, verdame 10 minučių nuo užvirimo. 

REKLAMA
REKLAMA

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų