• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
50
Tragedija Mančesteryje (nuotr. Scanpix/Facebook)

Mančesteryje vykusio teroristinio išpuolio metu, moterį nuo mirties išgelbėjo jos mobilus telefonas.

50

Mančesteryje vykusio teroristinio išpuolio metu, moterį nuo mirties išgelbėjo jos mobilus telefonas.

REKLAMA

Po dainininkės Arianos Grandes koncerto, Lisa Bridgett (45 m.) kalbėjo telefonu, kai įvykusio sprogimo metu link jos galvos skriejo metalo gabalas. Detalė nukirto Lisos vidurinį pirštą, kuriuo ji laikė telefoną, bet atsimušusi nuo mobilaus aparato ji pataikė į nosį ir prakirto žandą.

Jos vyras Steve‘as (45 m.) sakė, kad žmonai labai pasisekė, bei tiki, jog pataikiusi į telefoną, detalė sulėtino greitį ir buvo išvengta rimtesnių sužalojimų.

Lisa koncerte dalyvavo kartu su dukra ir jos drauge.

Antradienį jai atlikta operacija, tačiau dėl daugybinių sužalojimų moters laukia ilgas gijimas. Sprogimo metu Lisai įskilo kojos riešas bei atsirado didžiulė žaizda šlaunyje.

„Tai, jog ji tu metu kalbėjo telefonu, išgelbėjo jai gyvybę. Skriejanti detalė pataikė į telefoną. Nors tai ir gali pasirodyti šiek tiek žiauru, bet tokia ta realybė. Ji pasveiks, bet pirštas neataugs. Norime padėkoti policijos pareigūnams už atliktą darbą šio incidento metu ir visiems greitosios pagalbos bei ligoninės darbuotojams, padariusiems tai, ką gali. Ypač noriu padėkoti, Mančesterio arenos ūkvedžiui Peteriui, padėjusiam išvesti mano žmoną“, - teigė Steve‘as.

tv3.lt primena, kad Anglijos šiaurės vakariniame Mančesterio mieste pirmadienio vakarą per mirtininko sprogdinimą A.Grande koncerte žuvo 22 žmonės, dar mažiausiai 64 buvo sužeisti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų