• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Ruduo, taip ir norisi šildančių, sotesnių patiekalų. Tad nusprendžiau pietums pagaminti jautienos guliašą, kurį labai jau seniai gaminau. Šįsyk guliašą gaminau su daržovėmis ir džiovintomis slyvomis. Man tai labai skanus derinys, bet jei nemėgstate slyvų, galite jų nedėti“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Ruduo, taip ir norisi šildančių, sotesnių patiekalų. Tad nusprendžiau pietums pagaminti jautienos guliašą, kurį labai jau seniai gaminau. Šįsyk guliašą gaminau su daržovėmis ir džiovintomis slyvomis. Man tai labai skanus derinys, bet jei nemėgstate slyvų, galite jų nedėti“, – sako tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 1 kg. jautienos, 2 svogūnų, 2 morkų, česnako, 1 raudonos paprikos, džiovintų slyvų, raudonos paprikos miltelių, 3 v.š. pomidorų padažo, 500–700 ml. vandens arba sultinio, pipirų ir druskos, aliejaus kepimui.

Jautienos mėsą supjausčiau gabaliukais. Svogūną, česnaką, papriką ir morkas irgi supjausčiau. Keptuvėje su aliejumi apkepinau svogūnus, mėsą, česnaką ir daržoves. Pagardinau prieskoniais.

Į greitpuodį sudėjau keptuvės turinį. Puodelyje su vandeniu išmaišiau pomidorų padažą ir supyliau ant mėsos. Pagardinusi pipirais, druska, prieskoninėmis žolelėmis puodą uždengiau ir užstačiau virti. Guliašas greitpuodyje buvo pagamintas jau po pusvalandžio. 

Guliašą patiekiau su bulvių koše ir raugintais agurkais

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų